Epilarea Definitivă

10 întrebări frecvente despre Epilarea Definitivă

Grija pentru frumusețe a fost dintotdeauna o preocupare pentru femei, iar epilarea este una din metodele care te ajută să te simți bine în corpul tău. De la diferite tehnici tradiționale, precum epilarea cu ceară, această metodă de înfrumusețare a evoluat semnificativ în ultimii ani.

Epilarea cu laser reprezintă una din aceste metode, care, pe lângă faptul că te ajută să scapi de părul nedorit, are multe alte avantaje. Când vine vorba de epilarea definitivă oamenii au de obicei un set de întrebări despre ce implică tratamentul și la ce să ne așteptăm. Astfel, în cele ce urmează vom dezbate 10 cele mai frecvente întrebări despre Epilarea Definitivă.

1. Epilare Definitivă - Cum funcționează?

Elysion Pro este tratamentul dumneavoastră împotriva părului nedorit de pe toate părțile corpului. Aparatul Elysion Pro produce o rază laser cu o lungime de undă de 810 nm concentrată pe zona tratată, astfel în timpul tratamentului, energia fasciculului laser cu diodă pătrunde în piele, încălzind rădăcina părului și distrugându-l permanent.

2. Epilarea Definitivă este o metodă sigură?

Epilarea definitivă este o procedură controlată și sigură și se face cu echipamente profesionale de către specialiști.

3. Cum pregătim pielea înainte de tratament?

Cu cel puțin o lună înainte se recomandă să nu se folosească metode de epilare care implică smulgerea firelor de păr (ceară, epilator electric), ci doar lama de ras.

4. Se poate aplica pe orice parte a corpului?

Laserul a evoluat foarte mult de când a început să fie folosit pentru îndepărtarea părului în anii 90 și acum poate fi aplicat pe aproape întregul corp, cu excepția sprâncenelor și între sprâncene, deoarece ar putea ajunge la ochi.

5. Ce zone pot fi tratate cu epilarea cu laser?

Cele mai populare zone pentru care clienții solicită tratament sunt picioarele, brațele inferioare, linia bikinilor, spatele și fața.

6. Epilarea definitivă este cu adevărat definitivă?

Epilarea cu laser va reduce permanent cantitatea de creștere a părului. Unele zone ale corpului vor experimenta îndepărtarea permanentă a părului, în timp ce alte zone pot avea nevoie de întreținere din când în când. După fiecare vizită, creșterea părului va fi redusă în continuare și vor fi necesare mai puține sesiuni.

7. Cât durează o ședință de epilare definitivă și de câte ședințe este nevoie?

Durata unei ședinte de epilare definitiva nu este aceeași pentru toate zonele de pe corp.Cu cât suprafața este mai mare și părul este mai des, cu atît se mărete și durata necesară indepărtării firelor de păr.

De asemenea, numarul de sedințe necesare completării unui tratament diferă și el de la caz la caz. Media de ședinte se încadrează la 6 – 12 ședinte pentru un tratament complet, cu rezultate de până la 95%. Procedurile se efectueaza la un interval de 4 – 8 săptamani în funcție de zona epilată.

8. Se poate realiza Epilarea Definitivă și pe pielea bronzată?

Tehnologia laserului a ajuns la performanţa de a putea fi folosită chiar şi pe pielea închisă la culoare, prin adăugarea unor dispozitive de răcire a pielii şi utilizarea laserelor cu lungime de undă mai lungă, care demontează odată pentru totdeauna mitul conform căruia nu se poate realiza epilare definitivă pe pielea bronzată.

9. Care sunt avantajele epilării definitive comparativ cu alte metode de epilare?

Epilarea cu laser asigură rezultate de durată și practic definitive. În plus, laserul stimulează formarea de colagen în piele, obținând astfel indirect o piele mai moale și mai fină. Elysion Pro este singura tehnologie de pe piață capabilă să îndepărteze părul fin și rezidual datorită lungimilor sale de undă care se adaptează nevoilor unice ale pielii tale. Laserul îmbunătățește, de asemenea, calitatea pielii, prin promovarea dispariției firelor de păr încarnate, a problemelor de foliculită și a iritațiilor cauzate de metodele tradiționale de îndepărtare a părului.

Pe scurt:

 • economie de timp și bani
 • rezultate rapide
 • tratament sigur și eficient
 • tratament nedureros
 • elimină foliculita

10. Care sunt beneficiile procedurii?

 • Îndepărtarea părului nedorit în anumite zone
 • Prevenirea creşterii firelor de sub piele (foliculita)
 • Prevenirea iritaţiilor cauzate de metode tradiţionale
 • Şedintele de epilare se realizează mult mai rar
 • Producţia de colagen este stimulată
 • Are rezultate bune pe orice zonă a corpului

De-a lungul anilor, acest tratament a devenit o necesitate a esteticii actuale, având în vedere faptul că, tehnologia a avansat în așa fel încât există din ce în ce mai multe mărci de lasere care oferă acest sistem de epilare permanentă în întreaga lume. Datorită rezultatelor imediate și a beneficiilor pe termen lung, epilarea cu laser este o procedură din ce în ce mai solicitată.

Bucură-te de o piele catifelată tot timpul anului și uită pentru totdeauna de grija epilării!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *