Epilarea Definitivă, Remodelare Corporală, Tratamente Faciale

Alege Originalul – Calitatea şi Rezultate dorite

Pentru a alege originalul există o influenţă majoră cu multiple criterii. De la identificarea corecată a echipamentului şi tehnologiilor, la utilizarea produselor şi/sau consumabilelor şi realizarea corectă a procedurilor pentru a putea obţine rezulatele dorite.

Anul acesta am ales să vă arătăm ce înseamnă originalul. Din acest motiv, lansăm campania “Alege Originalul” în care am adunat parerea clienţilor, pacienţilor, experţilor şi persoanelor care ne-au ales.

De ce trebuie să alegi echipamente originale pentru Clinică sau Salonul tău?

Ai găsit aparatul medical-estetic de care aveai nevoie. Ai găsit acest produs pe un site care nu este dedicat pentru aparatura din acest domeniu sau nu este o firmă cunoscută. Ei bine, în căutarea aparaturii dorite nu poţi să ocoleşti aceşti factori/oferte. Dar apelează la distribuitorii autorizaţi unde poţi avea siguranţa că toate aceste aparate şi tehnologiile sale sunt originale. Deşi într-o primă fază îţi poate părea o investiţie bună, pe termen lung. Dar nu îţi va aduce rezultatele dorite. Alegerea unui produs original te ajută să creşti succesul afacerii tale şi să te bucuri de mulţi pacienţi multumiţi de rezultatele oferite.

Tehnologia şi calitatea oferită clienţilor

Aparatele originale din domeniul medical-estetic se bazează numai pe tehnologii de ultimă generaţie, inovatoare şi de înaltă calitate. Echipamentele originale au la baza lor multe ore de cercetare şi experimentare. De exemplu, aparatele de estetică produse de Candela Medical reprezintă un standard la nivel mondial de calitate în aparatura de remodelare corporală şi în platforme laser. Toate aceste aparate dispun de numeroase tehnologii. Acestea le permit doctorilor să ofere o gamă largă de proceduri avantoajoase medical-estetice inclusiv: tratamentul leziunilor vasculare şi pigmentare, eliminarea cicatricilor, rejuvenarea facială, reducerea ridurilor, a acneei, a celulitei, remodelarea corporală, eliminarea tatuajelor şi epilarea definitivă cu laser.

Brand-uri cu experienţă şi renume în domeniul medical-estetic

Când alegi un brand cu renume internaţional, poţi considera că este cea mai bună alegere. Mai ales atunci când vine vorba despre aparaturile medical-estetice. Astfel ai siguranţa că aceste echipamente au fost testate de-a lungul timpului. Testate la nivel mondial şi oferind bucuria de obţinere a rezultatelor dorite a milioane de oameni. Pe lângă toate acestea, îţi oferi şi siguranţa că aparatura achizitionată este originală, de înaltă calitate şi mai ales oferă rezultatele dorite. Candela Medical, Cocoon Medical, Intraceuticals şi FotoFinder sunt unii dintre cei mai renumiţi producători internaţionali de aparatură. Aceştia au experienţă îndelungată în industria de beauty, iar noi ne bucurăm să îi avem în portofoliul nostru.

Siguranţa şi calitatea oferită prin alegerea originalului

Alege originalul pentru Siguranţă

Aparatele originale îţi oferă siguranţa că vei putea livra doar servicii eficiente şi de calitate pentru clienţii tăi. FotoFinder este liderul global în aparate de dermatoscopie, videodermatoscopie, tricologie şi imagistică dermatologică.  Prin intermediul acestuia a fost dovedită depistarea timpurie a cancerului de piele. Cu ajutorul aparatelor originale marca FotoFinder, medicii dermatologi pot observa în cel mai mic detaliu fiecare leziune de pe suprafaţa corpului.

A fost făcut un studiu pe 618 pacienți cu risc crescut de melanom. Cercetătorii au constatat că dermatoscopia şi imagistica dermatologică ajută la detectarea din timp a melanoamelor cu o rată scăzută de excizie. FotoFinder fiind unele dintre cele mai inovatoare, mai performate şi mai sigure aparate din întreaga lume.

Alege Originalul pentru Rezultate

Echipamentele originale pot garanta rezultatele dorite şi într-un timp foarte scurt. Astfel, câştigăm încrederea clienţilor. Aceştia revenind la mai multe şedinţe de tratament sau pot recomanda altor persoane serviciile oferite de salonul sau clinica ta.

De exemplu, Hydrafacial Company a fost primul producator din SUA de sisteme de microdermoabraziune patentate. Acum este singurul care produce aparatul de hidrodermoabraziune Hydrafacial. Studiile clinice arată că majoritatea persoanelor care au ales tratamentul Hydrafacial au remarcat îmbunătăţiri majore. Începând cu reducerea dimensiunii porilor, reducerea liniilor fine, atenuarea petelor pigmentare sau cresterea luminozităţii tenului.

Suport tehnic, educaţie şi training odată cu Alegerea Originalului

Odată cu achiziţionarea aparaturii medical-estetice vine la pachet cu alte trei valori importante. Mai exact cu suport tehnic, training şi educaţie. Aceste valori sunt oferite doar de distribuitorii autorizaţi. Unul dintre distribuitorii autorizaţi este BeautyMed. Acesta oferă la achiziţionarea aparaturii dorite, suportul tehnic, educatie şi training în estetica medicală din România.
Astfel, BeautyMed îţi pune la dispozitie workshop-uri în cadrul cărora vei afla toate noutăţile din industria de frumuseţe. Şi iti oferă încrederea maximă de a alege originalul.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *