Epilarea Definitivă, Remodelare Corporală, Tratamente Faciale

Care sunt și cum luptăm cu primele semne de îmbătrânire?

Îmbătrânirea este una dintre cele mai vechi preocupări ale ființei umane, iar cunoașterea simptomelor și cauzelor sale ne ajută să o înțelegem mai bine.

Îmbătrânirea pielii este un proces natural, întrucât metabolismul celulelor dermice este din ce în ce mai lent, deoarece influențează vitalitatea sintezei față de colagen. Acești factori reduc ferimatatea și elasticitatea pielii, iar aceasta este predispusă la riduri. Înțelegerea procesului de îmbătrânire a pielii vă permite să luați decizii înțelepte despre cum să aveți grijă de ea.

Primele linii de expresie apar pe față, în apropierea vârstei de 30 de ani. Acestea sunt ușor de recunoscut fiind mici caneluri din stratul superior al pielii, cauzate de gesturi faciale și de o posibilă expunere inadecvată la soare. În plus, după înaintarea în vârstă, colagenul începe să scadă cu o rată anuală de aproximativ 1% și în același timp, prezența elastinei și a acidului hialuronic se reduc, ceea ce determină un dezechilibru al țesutului pielii.

Semnele îmbătrânirii şi soluţiile acesteia

Pielea feței prezintă extern simptomele acestui proces prin riduri caracteristice care apar de obicei pe frunte, în conturul ochilor, sub formă de pliuri între nas și gură și mai târziu, toate peste față, în special sub zona ochilor.

Este adevărat că unele dintre cauzele îmbătrânirii pielii sunt inevitabile, deoarece vârsta biologică determină modificările sale structurale și eficiența funcțiilor celulare. Cu toate acestea, acest proces poate fi încetinit datorită prevenirii, obiceiurilor de viață sănătoase și îngrijirii specifice. Acestea sunt semnele la care trebuie acordată o atenție sporită pentru a trata îmbătrânirea pielii și pentru a găsi soluția potrivită pentru fiecare problemă. Hidratarea și curățarea sunt două dintre cheile fundamentale pentru a opri ridurile, cele mai vizibilie semne pe care le suferă pielea noastră. De asemenea, există numeroase tratamente specifice combaterii acestor semne, trebuie doar să-l alegeți pe cel mai potrivit tipului dumneavoastră de piele.

Și dacă ceea ce vă doriți este să reparați și sa restabiliți îmbătrânirea pielii, în mod natural, cea mai buna opțiune este reprezentată de Exceed Microneedling. Microneedling, cunoscut și sub denumirea de inducție percutană a colagenului (PCI), este un tratament nechirurgical care folosește ace foarte fine, scurte și sterile pentru a crea perforatii minuscule în pielea determinand un proces natural de stimulare a colagenului care corecteaza defectele și îmbunătațește calitatea pielii tale. Această procedură îmbunătățește aspectul liniilor fine și a ridurilor, cicatricile pentru acnee și vergeturi și îmbunătățește textura și tonusul pielii. Este mai puțin invaziv decât cojile chimice sau laserele de piele, iar timpul de vindecare este atât de scurt, incât se poate aplica machiaj din a doua zi.

De asemenea, cea mai recentă și avansată tehnologie non-laser de refacere a țesutului cutanat este denumită HydraFacial destinată tuturor tipurilor de ten și este singura pe piață care îmbină în același timp atât curățarea, exfolierea, extracția, hidratarea, cât și protejarea tenului pentru un ten sănătos, luminos și fără imperfecțiuni.

Cu ajutorul aparatului de tratament HydraFacial se corectează diferite probleme ale tenului, precum liniile fine, ridurile, porii măriți și congestionați, tenul acneic, hiperpigmentația și petele de vârstă.

Pentru regenerarea și reîntinerirea pielii, soluția ideală este Mezoterapia Filorga, care lupta împotriva îmbătrânirii şi redă tinereţea, supleţea, fermitatea şi stralucirea pielii. O infuzie de vitalitate, mezoterapia Filorga stimulează pielea din interior pentru a îmbunătăţii calitatea, densitatea şi strălucirea in cel mai natural mod. Ca drept beneficii putem menționa faptul că redă strălucirea feței, hrănește pielea în profunzime, stimulează producția de colagen și elastină și nu în ultimul rând, timpul de recuperare este aproape inexistent, ceea ce nu reprezintă un impediment în desfășurarea activităților zilnice.

De subliniat, este faptul că primele rezultate sunt vizibile imediat dupa intervenţie, observându-se o îmbunătăţire a texturii pielii, un ten mai hidratat şi mai luminos, iar ridurile sunt reduse progresiv.

Și dacă îngrijirea trebuie să se concentreze pe întreaga piele atunci se recomandă tratamentul Intraceuticals fiind soluția pentru un tent hidratant, strălucitor, cu un aspect mereu tânăr și fresh.

Tratamentul presupune 3 pași care duc la depunerea de acid hialuronic şi ingrediente active din derm până la suprafața pielii şi care oferă un rezervor de hidratare şi nutrienți tenului. Această procedură conferă pielii fermitate, volum, detoxifiere, revitalizare și regenerare, calmează pielea uscată și sensibilă, tratează porii măriți și nu în cele din urmă, atenuează semnele îmbătrânirii premature și ridurile fine.

În aceeași ordine de idei, o procedură sigură si eficientă pe toate tipurile de piele și grade de pigmentare este reprezentată de eMatrix. Acesta este un dispozitiv care folosește radiofrecvența fracționată sublativă, aprobat de Comunitatea Europeana si FDA (Food and Drug Admnistration, Statele Unite), cu rezultate excelente împotriva cicatricelor post acneeice sau survenite în urma unor accidentări.

Tratamentul eMatrix uniformizează aspectul pielii, contribuind în același timp la reducerea porilor dilatați.

Așadar, nu există miracole, dar există tratamente care ajută la reducerea degradării colagenului și oferă pielii fermitatea, hidratarea și elasticitatea de care are nevoie.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *