Exceed Microneedling | Tratamentul mult asteptat | Piele fara cusur

Ce presupune Exceed Microneedling?

Exceed Microneedling ofera cel mai nou tratament pentru repararea si restabilirea imbatranirii pielii, in mod natural. Conceput pentru tratamentul cicatricilor acneice faciale, imbunatatirea clinica a cicatricilor, in special printr-o reducere a adancimii cicatricilor si normalizarea structurii pielii.

Beneficiile procedurii

Fiecare sesiune de tratament Exceed microneedling promite sa ofere rezultate puternice, cu timp minim de recuperare.

Exceed Microneedling imbunatateste aspectul liniilor fine si a ridurilor, cicatricile pentru acnee si vergeturi si imbunatateste textura si tonusul pielii. Este mai putin invaziv decat cojile chimice sau laserele de piele, iar timpul de vindecare este atat de scurt incat se poate aplica machiaj din a doua zi.

Exceed Microneedling este primul dispozitiv care este aprobat FDA pentru tratarea ridurilor și a cicatricii acneice.

Microneedling, cunoscut si sub denumirea de inductie percutana a colagenului (PCI), este un tratament nechirurgical care folosește ace foarte fine, scurte si sterile pentru a crea perforatii minuscule in pielea determinand un proces natural de stimulare a colagenului care corecteaza defectele si imbunatateste calitatea pielii ta.

Exceed Microneedling – Depaseste asteptarile!

Tratamentul Exceed Microneedling este minim invaziv, dovedit clinic de a aduce o imbunatatire in timp a pielii pentru mai multe afectiuni dermatologice diferite, incluzand ridurile faciale si cicatricile acneei faciale.

   Alexia este aici pentru tine!

Alexia, terapeut specializat in remodelare corporala si faciala, este pregatita sa te ajute sa iti indeplinesti obiectivele cu ajutorul echipamentelor medicale de ultima generatie, create de lideri mondiali in industria medical-estetica.

Intra in contact cu Alexia si ofera-ti atentia pe care o meriti!

Intra in contact cu noi pentru a face o rezervare