fbpx

Criolipoliza Cooltech

Criolipoliza Cooltech


Unul dintre progrese semnificative ale medicinii estetice este slabirea localizata. Mai exact, posibilitatea de a scapa de grasimea incapatanata din anumite zone, care nu poate fi eliminata nici prin diete si nici prin exercitii fizice.nnDesi pana nu demult, solutia ideala pentru a scapa de surplusul de grasime localizat era liposuctia chirurgicala, acest tip de tratament a fost inclocuit cu succes de o tehnologie revolutionara – criolipoliza.


Ce este criolipoliza?

Criolipoliza este un tratament medical folosit pentru a distruge celulele grase prin inghetare. Principiul de actiune al tratamentului se bazeaza pe o racire controlata de pana la -8 grade Celsius, realizata astfel incat sa tinteasca doar adipocitele, fara sa lezeze pielea sau alte organe. nnEste o procedura sigura si eficienta, considerata ca fiind alternativa non-chirurgicala a liposuctiei.


Cum functioneaza Criolipoliza Cooltech?

Aplicatorul se aseaza pe zona de tratament, iar vacuumul atrage in interiorul aplicatorului doar tesutul gras, reducand temporar circulatia sangvina din zona si facilitand crioterapia.nnTesutul adipos intra in contact cu placutele de racire ale aplicatorului, iar acestea genereaza efectul de racire pana cand tesutul ajunge la temperatura de -8 grade Celsius.nnDupa aceasta procedura incepe procesul natural de eliminare a grasimilor prin intermediul sistemului limfatic.
Ce zone ale corpului trateaza Criolipoliza Cooltech?
Cooltech este potrivit pentru buzunare de grăsime oriunde pe corp, însă zonele cele mai frecvent tratate sunt:

• Abdomen
• Piept (bărbați)
• Partea superioară sau inferioară a spatelui
• Șolduri
• Coapse sau gambe
• Brațe superioare
• Fese

Cum funcționează Cooltech?
Cooltech valorifică metoda sigură și testată de lipoliză criogenă. Lipoliza criogenă profită de faptul că celulele grase sunt semnificativ mai vulnerabile la frig decât mușchii, pielea și alte țesuturi din jur. Când celulele grase sunt expuse la frig pentru o perioadă îndelungată, acestea se cristalizează și mor. Cooltech oferă o metodă sigură și controlată de a supune la rece celulele grase, protejând în același timp pielea de orice daune. După ce celulele grase au fost distruse de frig, procesul propriu de îndepărtare a deșeurilor va elimina aceste celule, ceea ce duce la reducerea volumului în zona tratată.


Ce implică procedura Cooltech?
La consultația dvs. gratuită, vi se va face o analiză a corpului și va fi evaluată dacă este adecvată. Pe baza detaliilor și evaluării dvs., medicul nostru expert vă va recomanda unde trebuie să aplicați Cooltech pentru un efect maxim.

Aplicatorul Cooltech se aplică pe o peliculă de gel conductor, iar țesutul gras este aspirat și răcit la o temperatură distructivă pentru celulele grase, dar sigură pentru țesuturile înconjurătoare și pielea. Tratamentul durează 70 de minute și în acest timp vă puteți relaxa și bucura de împrejurimile reconfortante ale camerei noastre de tratament.


Cum se simte Cooltech?
Senzatia de aspiratie aplicata zonei se poate simti ciudat, insa nu este descrisa ca dureroasa. În câteva minute după începerea răcirii, zona devine amorțită, ceea ce înseamnă că restul tratamentului este foarte confortabil și fără senzații neplăcute. Medicul dumneavoastră va rămâne la îndemână pe tot parcursul tratamentului pentru a vă asigura confortul și a ajusta setările acolo unde este necesar.


Ce se întâmplă după tratament?
După tratament, zona se va simți extrem de rece la atingere, poate avea o vânătăi superficială și poate simți amorțeală. De obicei, senzațiile se diminuează în decurs de o oră sau două și orice vânătaie este de obicei dispusă în câteva zile. Nu există timp de oprire, ceea ce înseamnă că puteți reveni la activitățile obișnuite imediat după tratament, fără disconfort sau efect negativ. Practicanții noștri recomandă să bea multă apă în zilele următoare pentru a-ți ajuta corpul să alunge grăsimea deteriorată.


Rezultate
În mod obișnuit, rezultatele arată aproximativ 20-40% reducere a grăsimii în zona tratată. Studiile clinice demonstrează pierderea în centimetru vizibilă în două sau trei săptămâni de tratament, rezultatul complet fiind evident după 8 - 10 săptămâni după tratament.

Cooltech poate fi luat doar ca tratament sau poate fi asociat cu Lipomassage GPL pentru rezultate mai rapide și mai rapide.

* Rezultatele tratamentului pot varia de la o persoană la alta

Criolipoliza - criolopoliza cooltech


Cate sedinte sunt necesare?

O sedinta dureaza 70 de minute si in functie de zona tratata se recomanda intre 1-3 sedinte la distanta de 3-4 saptamani, pentru aceeasi zona.

Programeaza un tratament

Doresti sa afli mai multe despre tratamente? Nici o problema! Completeaza formularul de contact sau suna-ne direct si specialistii nostri te vor ajuta!
Rezerva
Call Now Button
×

Hello!

Faceți clic aici pentru a discuta pe WhatsApp contact@slimspa.ro

× Va putem ajuta?