Epilarea Definitivă

Cum prevenim îmbătrânirea pielii

Îmbătrânirea pielii este un proces natural care încetinește metabolismul celulelor dermice, influențând viteza de sinteză a colagenului. Acești factori reduc fermitatea și elasticitatea pielii, fiind astfel predispusă la riduri. Înțelegerea procesului de îmbătrânire a pielii vă permite să luați decizii înțelepte despre cum puteți preveni acest aspect.

Este adevărat că unele dintre cauzele îmbătrânirii pielii sunt inevitabile, deoarece vârsta biologică determină modificările sale structurale și eficiența funcțiilor celulare. Cu toate acestea, acest proces poate fi încetinit datorită prevenirii, obiceiurilor de viață sănătoase și îngrijirii specifice.

Spune NU îmbătrânirii pielii

Aspectul sănătos al pielii este de obicei asociat cu genetica, însă vârsta pielii nu depinde întotdeauna de vârsta reală a persoanei. Restul poate fi o consecință a unui stil de viață nesănătos sau a unor cauze externe.

În societatea actuală, pielea noastră suferă un proces de îmbătrânire mai rapid decât în trecut, din cauza deteriorării razelor UV, a poluării și a altor factori, însă din fericire, în momentul de față există mai multe modalități de a încetini acest proces și chiar de a repara daunele care au avut loc deja.

Fiecare plan eficient de îngrijire a pielii împotriva îmbătrânirii începe cu obiceiuri sănătoase. Activitățile zilnice, cum ar fi protejarea pielii de soare și consumul de alimente sănătoase, împreună cu tratamentele cosmetice pot contribui la prevenirea îmbătrânirii pielii mai repede decât vă imaginați.

Daunele UV sunt cumulative, astfel folosirea unei protecții solare cu spectru larg în fiecare zi și reaplicarea ei adesea pentru o perioadă extinsă de timp este prima modalitate de a preveni îmbătrânirea pielii.

Hidratarea și curățarea sunt două dintre cheile fundamentale pentru a opri ridurile, cele mai vizibilie semne pe care le suferă pielea noastră. O piele frumoasă și tânără are nevoie de un nivel optim de hidratare. Sub efectul factorilor nocivi de mediu, umiditatea naturală a pieli se poate pierde.Hidratează-te cu ajutorul tehnologiei non-laser de refacere a țesutului cutanat, HydraFacial, destinată tuturor tipurilor de ten fiind singura pe piață care îmbină în același timp atât curățarea, exfolierea, extracția, hidratarea, cât și protejarea tenului pentru un ten sănătos, luminos și fără imperfecțiuni.

Cu ajutorul aparatului de tratament HydraFacial se corectează liniile fine, ridurile, porii măriți și congestionați, tenul acneic, hiperpigmentația și petele de vârstă. Acest tratament nu doar elimină impuritățile de pe suprafața pielii, ci oferă pielii antioxidanți și acid hialuronic, prin sistemul Vortex-Fusion®️, cea mai avansată tehnică de hrănire a pielii cu substanțe nutritive vitale pentru un ten sănătos.

Îngrijirea trebuie să se concentreze pe întreaga piele, astfel se recomandă tratamentul Intraceuticals fiind soluția pentru un tent hidratant, strălucitor, cu un aspect mereu tânăr și fresh. Tratamentul presupune 3 pași care duc la depunerea de acid hialuronic şi ingrediente active din derm până la suprafața pielii şi care oferă un rezervor de hidratare şi nutrienți tenului. Această procedură contribuie la menținerea sănătății pielii și reducerea ridurilor prin combinarea acidului hialuronic cu extracte de aloe vera, ceai verde și vitaminele A, C și E, dovedindu-se cel mai eficient tratament de hidratare.

Intraceuticals aduce atât de multe beneficii pentru piele datorită mecanismului care stă în spatele funcționării acestei proceduri: depunerea acidului hialuronic în 3 straturi.

Și dacă ceea ce vă doriți este să reparați și sa restabiliți îmbătrânirea pielii, în mod natural, cea mai buna opțiune este reprezentată de Exceed Microneedling. Microneedling, cunoscut și sub denumirea de inducție percutană a colagenului (PCI), este un tratament nechirurgical care folosește ace foarte fine, scurte și sterile pentru a crea perforatii minuscule în pielea determinand un proces natural de stimulare a colagenului care corecteaza defectele și îmbunătațește calitatea pielii tale. Această procedură îmbunătățește aspectul liniilor fine și a ridurilor, cicatricile pentru acnee și vergeturi și îmbunătățește textura și tonusul pielii.

Timpul își lasă amprenta asupra pielii, astfel încât datoria noastră este să-i arătăm respect, îngrijindu-l corect prin conștientizarea faptului că, prevenirea îmbătrânirii este mult mai ușoară decât reducerea semnelor sale. Prin urmare, în loc să așteptați să apară, este mai bine să acționați înainte pentru a reduce impactul negativ al factorilor care se dezvoltă.

În plus, aceste sfaturi sunt practici total sănătoase care oferă beneficii pentru diferite aspecte ale bunăstării fizice și emoționale.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *