fbpx

Barbia dubla – cum scapam de ea?

Multe femei se confrunta cu problema laxitatii zonei gatului si a barbiei, lucru care duce la aparitia barbiei duble, asa cum o numeste toata lumea.

Precum celulita, aceasta afectiune se poate intalni chiar si la persoanele foarte slabe, desi cele mai multe cazuri sunt asociate si cu un surplus de greutate.

Prezenta barbiei duble poate semnala o deficienta de iod, o afectiune a glandei tiroide, poate traduce un surplus de greutate, o lipsa a fermitatii pielii in acea zona, chiar si o mostenire genetica. Primul pas in analiza acestei situatii este vizita la medicul endocrinolog. Daca acesta elimina dereglarile metabolice si necesitatea stabilirii unui plan de tratament medicamentos, barbia dubla poate fi tratata cu ajutorul terapiilor estetice de ultima generatie din clinicile de estetica:

Scapa de inestetica gusa cu VelaShape III

Acest tip de tratament, care are la baza cele mai noi tehnologii utilizate in estetica faciala si corporala, este complet lipsit de durere, non-invaziv si nu prezinta efecte secundare. Radiofrecventa are multiple beneficii asuora depozitelor de grasime, dar si asupra fibrelor de colagen si elastina, iar masajul cu role mecanice, vacuumul si lumina infrarosie actioneaza sinergetic pentru a elimina tesutul gras si a reda fermitatea zonei barbiei.

Prin incalzirea in adancime a tesutului se va favoriza astfel formarea de colagen si intarirea formatiunilor de acest tip, dar si eliberarea de grasimi lichide. Cateva sedinte de VelaShape III in zona gusei vor duce la diminuarea barbiei duble, in functie de metabolismul fiecarei persoane.

Acest tip de tratament ofera rezultate rapide datorita tehnologiilor combinate folosite.

Liftingul facial cu radiofrecventa diminueaza aspectul barbiei duble

Liftingul facial cu radiofrecventa actioneaza ca suport pentru persoanele ce isi doresc un chip vizibil intinerit, un ten plin de vigoare si neted. Tratamentul este inovativ, nechirurgical si asigura rezultate de lunga durata.

Interventia de acest tip consta in incalzirea tesutului in profunzime si stimularea fibrelor de colagen si elastina, care prin contractie vor oferi un effect de lifting al intregului chip.

Tratamentul estetic cu radiofrecventa asigura nu doar corectarea laxitatii pielii in zona gatului si micsorarea barbiei duble, ci si liftingul facial si redarea conturului diferitelor zone ale fetei precum: pometii, linia mandibulara, nasul, sprancenele, buzele, ochii, fruntea.

Afla mai multe despre cum poti scapa de micile defecte care te deranjeaza contactand specialistii SlimSpa si vizitand clinica noastra pentru o consultative gratuita.

 

Call Now Button
×

Hello!

Faceți clic aici pentru a discuta pe WhatsApp contact@slimspa.ro

× Va putem ajuta?