Tratamente Faciale

Despre Tratamentele Faciale

Tratamentele faciale sunt nevoi esențiale atunci când vine vorba de hidratarea și tonifierea tenului, iar orice femeie își dorește sa aibă parte, cel puțin o dată pe lună sau chiar pe săptămână, de un asemenea răsfăț. Tratamentele faciale sunt cele mai bune ajutoare pentru un ten luminos și relaxat. Acestea mențin pielea sănătoasă și radiantă. De asemenea, tratamentele faciale ajută la curățarea profundă a tenului și la întinerirea acestuia, îi redau tenului elasticitatea, fermitatea, hidratarea și aspectul radiant.

Tipuri de Tratamente Faciale

Tratamente Faciale – Mezoterapie facială

Mezoterapia facială este o alternativă modernă a mezoterapiei clasice, fără ace, anestezie și perioade de recuperare. Aceasta reprezintă o terapie inovatoare fiind printre puținele tratamente care permit introducerea în profunzime a substantelor active. În general, din ingredientele unei creme putem spune că doar 5% ajung efectiv în profunzime. Prin intermediul tratamentului de dermoporație, dintr-o singură aplicare pătrunde aproximativ 95% din soluția activă în straturile profunde ale pielii. Cu ajutorul unui curent electric, aparatul de mezoterapie introduce în piele vitaminele, mineralele și aminoacizii de care aceasta are nevoie. În acest fel va ajuta la hrănirea și rejuvenarea pielii, stimulându-i metabolismul, microcirculația sangvină și odată cu acesta sinteza de noi fibre de colagen și elastină.

Tratament facial cu ultrasunete

Tratamentul facial cu ultrasuntete este una dintre cele mai populare terapii în tratarea tenului prin efecte mecanice, termice și chimice. În acest fel țesuturile sunt solicitate mecanic sub forma de micromasaj intern și se încălzesc, suferind reacții chimice favorabile organismului. S-a demonstrat ca pe masură ce îmbătrânim, pielea noastră pierde aproximativ 1% colagen în decurs de un an. Ultrasunetele sunt folosite încă din anii 1980 în scop cosmetic și reprezintă un tratament sigur, confortabil, precis și cu rezultate excelente pentru reîntinerirea pielii. Este important de știut că tratamentul facial cu ultasunete penetrează în profunzime (1 cm), ajungând la nivelul tesutului adipos. Ultrasunetele realizează o exfoliere neagresivă și permit pătrunderea în adâncime a cremelor hidratante, iar caldura creată în interiorul pielii stimulează producerea de colagen – acest lucru duce la o reducere a liniilor fine și a ridurilor.

Tratamente Faciale – Microdermabraziune cu particule de diamant

Microdermabraziunea este o metodă excelentă prin care se curăță pielea de impurități, eliminând celulele moarte de la primul nivel de suprafață al pielii, în scopul îmbunătățirii aspectului și texturii epidermei. Specialiștii dermatologi sunt de părere că tratamentul facial prin microdermabraziune este cel mai eficient tratament de curățare, reîmprospatare și refacere a supleții tenului. Acest tratament elimină stratul cornos al tenului – acel strat al pielii alcătuit în principal din celule moarte, înlătură bacteriile care se înmulțesc în piele în timpul procesului de oxidare a sebumului, stimulează elasticitatea pielii și a tonusului muscular, și ajută la circulația sanguine. Este un procedeu nechirurgical, non-invaziv și nedureros de finisare a pielii, ce se practică frecvent în cabinetele medicale și centrele de înfrumusețare.

Tratamente Faciale – Micropen Eclipse

Tratamentul facial Micropen Eclipse este recunoscut ca fiind cel mai puternic procedeu de regenerare și reîntinerire a pielii. Acest tratament folosește un cocktail pe bază de substanțe active care penetrează straturile superioare ale pielii, ajută la refacerea echilibrului natural al pielii, reface activitatea celulară și conferă un aspect sanatos. Rezultatul va fi o piele tonifiată și frumoasă. Micropen Eclipse este un tratament blând al pielii unde disconfortul este minim, recuperarea rapidă, iar rezultatele sunt comparabile cu cele ale tratamentelor laser.

Numărul ședințelor diferă în funcție de zona tratată și de complexitatea tratamentului, în principiu se recomandă 2-3 sedințe (riduri fine, tratamentul pielii uscate etc.) până la 3-6 ședințe (piele grasă, hiperpigmentații, linii expresie etc.) la interval de 2-3 săptămâni.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *