fbpx

Diminuare Celulita

Trateaza Celulita Eficient


Cel putin opt din zece femei se confrunta cu celulita. Celulita nu este o afectiune, ci o caracteristica a grasimii femeii. Mai exact, celulita reprezinta acumularea de tesut adipos (grasime) subcutanat la nivelul coapselor, soldurilor si feselor, pe care organismul o stocheaza pentru a face fata conditiilor de stress metabolic (efort fizic).

Tipuri de celulita


Celulita Moale

aspectul de coaja de portocale se observa mult mai usor si consistenta pielii este gelatinoasa și lasata. Începe sa apara la femeile de peste 35 de ani si de obicei afecteaza mai multe parti ale corpului precum abdomenul, bratele si spatele.

Celulita Fibroasa

apare sub forma unor noduli duri sub piele, in regiunea coapselor. Aceasta se formeaza in timp si se elimina greu.

Celulita Edematoasa

este cauzata de probleme serioase ale circulatiei, agravate de o puternica retentie de lichide si este mai putin intalnita la femeile tinere.

Celulita

Cauzele aparitiei celuliteiCe tehnologii folosim la Slim Spa?


Slim Spa dispune de o gama larga de tehnologii de ultima generatie care trateaza, dar si previn celulita. In urma unei analize pentru identificarea tipului de celulita, specialistii nostri va vor propune un plan de tratament si va vor asista pe intreaga durata a acestuia, in vederea obtinerii rezultatelor dorite.

VelaShape III


VelaShape III reprezinta ultima generatie de tratamente non-invazive pentru eliminarea celulitei si remodelare corporala. Aprobat de FDA ( Food and Drugs Administration, USA) VelaShape III este solutia ideala atunci cand va doriti rezultate rapide, fara durere si fara timp de recuperare.

Avantajele tratamentului cu VelaShape IIICum functioneaza VelaShape III?

VelaShape III combina 4 tehnologii puternice care lucreaza concomitent asupra zonei de tratament:

Rezultatele tratamentului cu VelaShape IIICate sedinte sunt necesare?

In functie de zona tratata, dar si de obiective, pot fi necesare intre 4-6 sedinte, realizate la interval de 2 saptamani. Specialistii nostri efectueaza o analiza corporala fiecarui pacient, in urma careia stabilesc exact planul de tratament in vederea obtinerii unor rezultate optime.

Rezerva


Call Now Button
×

Hello!

Faceți clic aici pentru a discuta pe WhatsApp contact@slimspa.ro

× Va putem ajuta?