eMatrix | Tratament riduri | Tratament cicatrici | Rejuvenare faciala

Ce este eMatrix?

eMatrix este un dispozitiv care foloseste radiofrecventa fractionată sublativa, aprobat de Comunitatea Europeana si FDA (Food and Drug Admnistration, Statele Unite),  cu rezultate excelente impotriva cicatricelor post acneeice sau survenite in urma unor accidentari.

Tratamentul eMatrix uniformizeaza aspectul pielii, contribuind in acelasi timp la reducerea porilor dilatati.

eMatrix – Tratament revolutionar impotriva ridurilor si cicatricelor

Aceasta tehnologie este cea mai noua modalitate de a trata ridurile fine si porii deschisi, prin renivelarea si tonifierea pielii, oferindu-i pacientului rezultate ce se mentin pe termen foarte lung. E-Matrix foloseste acelasi principiu de microleziuni fractionate ca si laserul Co2, dar diferenta este modul in care le produce si anume prin radiofrecventa bipolara fractionata

eMatrix – Solutia pentru un ten sanatos, ferm si tanar!

eMatrix reface complet tesuturile lezate si intinereste structura de colagen.

Dupa doar o sedinta cu acest tratament revolutionar, se observa o ameliorare considerabila a cicactricelor, reducerea porilor dilatati, precum si tonifierea tenului.

Procedura eMatrix lucreaza din interior spre exterior prin stimularea sintezei de colagen, acoperind urmele lasate de o acnee severa. Astfel, rezultatele dureaza mai mult si pot fi consolidate cu tratamente de intretinere anuale.

eMatrix – Procedura sigura si eficienta pentru orice tip de piele!

eMatrix poate fi efectuat in orice anotimp. Folosind radiofrecventa fracționata si nu fasciculul laser, nu determina sensibilitatea pielii la soare si poate fi efectuat in orice anotimp, fara a ne teme de hiperpigmentarile asociate procedurilor laser efectuate vara.

De asemenea, eMatrix s-a dovedit a fi o procedura sigura si eficienta pe toate tipurile de piele si grade de pigmentare.

Vindecarea post tratament nu dureaza foarte mult, iar pacienții se pot intoarce rapid la activitatile obisnuite.

Cum functioneaza?

   Tratamentul de criolipoliza ajuta la instalarea procesului natural de eliminare a grasimilor din organism. Din punct de vedere stiintific, macrofagii care sunt enzime ale corpului ce ”curata” corpul de toate tesuturile moarte, sunt atrasi in locul unde este aplicat aparatul şi descompun celulele in componente primare: aminoacizi şi apoproteine, pe care corpul le refoloseste pentru a realiza functiile naturale.

Rezultate remarcabile dupa prima sedinta!

Aplicatorul transmite radiofrecventa fractionata in derm prin intermediul unei matrice cu 64 de pini. Fiecare puls se transmite in stratul profund al pielii si se extinde sub forma de con. Se genereaza astfel un proces de incalzire in dermul profund in regiunea electrodului care induce leziuni pielii, provocand astfel un raspuns de vindecare al arsurilor minime cu activarea fibroblastelor si sinteza de noi fibre de colagen si elastina.

Tratamentul fiecarui pacient variaza in functie de nevoile individuale si rezultatele dorite. Protocolul terapeutic este de 3-5 sedinte de tratament la interval de 4-6 saptamani, iar sedintele de intretinere se efectueaza la 6-12 luni.

Rezultate sunt remarcabile si dupa o singura sedinta, in special in privinta texturii pielii.

Etape tratament riduri si cicatrici cu eMatrix

  1. Aplicarea unui anestezic local (optional). Pentru confortul pacientului, se aplica o crema anestezica, insa dermatologii nu o recomanda in totalitate, din perspectiva eficientei tratamentului, intrucat atenueaza din puterea radiofrecventei.
  2. Conform schemei de tratament, medicul dermatolog realizeaza procedura pe zonele afectate de cicatrice.
  3. La final, pielea prezinta eritem (inrosire) si edem (umflare). Acest efect dureaza cateva ore si este indicat sa nu fie neutralizata prin aplicarea de gheata sau comprese reci. Acesta lucru indica incalzirea si remodelarea dermica, determinand sinteza de noi fibre de colagen si elastina.
  4. Medicul dermatolog va aplica pe ten o crema fotoprotectoare cu factor inalt de protectie (SPF mai mare de 30) pe intreaga durata a tratamentului si la 1 luna dupa finalizarea lui pentru a scadea riscul de hiperpigmentare reziduala.
  5. Dupa 24-72 ore, la nivelul zonei tratate apar mici cruste brune de 1 mm diametru care persista cateva zile, pana la o saptamana. Crustele nu ar trebui sa fie atinse sau zgariate, chiar daca apare o senzatie de mancarime. Pacientilor li se recomanda aplicarea in mod consecvent a unei creme emoliente, permitand astfel eliminarea lor spontana.

   Alexia este aici pentru tine!

Alexia, terapeut specializat in remodelare corporala si faciala, este pregatita sa te ajute sa iti indeplinesti obiectivele cu ajutorul echipamentelor medicale de ultima generatie, create de lideri mondiali in industria medical-estetica.

Intra in contact cu Alexia si ofera-ti atentia pe care o meriti!

Intra in contact cu noi pentru a face o rezervare