fbpx

Epilare Definitiva

Ce este Epilarea Definitiva cu Laser?

Epilarea definitiva cu laserul dioda Elysion Pro este o procedura sigura si eficienta de inderpartare a parului nedorit. Cu epilarea definitiva Elysion Pro, veti experimenta inlaturarea definitiva a parului din zonele de tratament, cu o eficienta mai mare decat metodele traditionale de epilare cu ceara, si chiar decat metodele mai modern de tip SPL sau IPL. Secretul eficientei ridicate a epilarii Elysion Pro este dioda laser speciala folosita de acest echipament.

Ce Tehnologie de Epilare Definitiva Folosim la SlimSpa?

Sedintele de Epilare Definitiva la SlimSpa se efectueaza cu ajutorul echipamentului cu laser dioda Elysion Pro, de la Cocoon Medical. Laserul diode Elysion pro functioneaza cu ajutorul fototermolizei selective. Acest lucru se traduce in distrugerea foliculului pilos prin incalzirea sa la temperature foarte mari, fara a afecta insa tesutul inconjurator.

Tratamentul Elysion Pro este potrivit pentru orice tip de ten, oferind rezultate de exceptie atat pe piele deschisa cat si pe cea inchisa la culoare.

Cum se Desfasoara Sedinta de Epilare Definitiva cu Laser?

Sedinta de epilare definitiva cu laser Elysion este rapida si nedureroasa. Terapeutul va livra implusurile laser pe zona de tratament cu un aplicator special “Crystal Freeze”, ca va asigura confortul pe toata durata tratamentului. In functie de zona tratata si de fototip, tratamentul poate dura intre 10 minute pentru zona axilei si 60 min pentru zona picioarelor.

De cate sedinte este nevoie pentru a avea rezultatul complet?

In functie de specificul pacientului, pot fi necesare intre 6 si 8 sedinte pentru inlaturarea completa a
parului din zona de tratament. Tratamentul da rezultate exceptionale si in urmatoarele cazuri:

  • Piele inchisa la culoare;
  • Piele bronzata;
  • Pacienti cu sensibilitate mare la durere;
  • Barbati cu densitate foliculara ridicata;
Test Alt

Beneficiile Epilarii Definitive cu Laser

Laserul Dioda 2000 W face ca tratamentul sa fie nedureros, fara a mai fi necesara aplicarea unei creme anestezice sau a gelului rece. Este unul dintre cele mai performantw si rapide aparate de pe piata in momentul de fata. El permite tratarea unor zone mult mai largi si intr-un timp mult mai scurt. Beneficiile epilarii definitive sunt dupa cum urmeaza:
  • Ofera siguranta maxima - Laserul functioneaza pe principiul fototermolizei selective, ajungand la temperaturi foarte mari pentru a distruge foliculii, fara a afecta insa tesuturile inconjuratoare.
  • Rezultate sunt vizibile de la prima sedinta de epilare definitiva cu Elysion
  • Confort maxim indiferent de zona - fara durere!
  • Tehnologie Crystal freeze - Acest sistem unic in lume mentine o temperatura constanta de 6 grade - Celsius in varful aplicatorului,deci la nivelul pielii tale, indiferent de durata tratamentului sau de temperatura din camera. Mai mult decat atat, acest sistem produce o senzatie chiar placuta pe piele, transformand epilarea definitiva intr-un tratament extrem de sigur si confortabil.

Programeaza un tratament

Doresti sa afli mai multe despre tratamente? Nici o problema! Completeaza formularul de contact sau suna-ne direct si specialistii nostri te vor ajuta!
Call Now Button
×

Hello!

Faceți clic aici pentru a discuta pe WhatsApp contact@slimspa.ro

× Va putem ajuta?