Tratamente Faciale

Fiole LaseMD – tot ce trebuie să știi!

Un ton uniform și sănătos al pielii este o componentă critică a frumuseții. Să ai grijă de tine merită și denotă iubirea de sine, dar mai presus de toate, trebuie să o faci într-un mod sănătos. Bucură-te de o piele de bebeluș asemănătoare porțelanului cu ajutorul fiolelor LaseMD!

Dacă ați auzit despre acest termen și încă nu știți prea bine despre ce este vorba, în cele ce urmează vă explicăm totul despre această procedură, care este aici pentru a rămâne!

Despre LaseMD

LaseMD este un program inteligent de întinerire a pielii care maximizează absorbția compușilor revitalizanți, fiind o tehnologie de ultimă oră (CDS) ce combină un sistem laser sofisticat cu propria linie de produse cosmeceutice – Fiole LASEMD. Tehnologia unică asigură ingrediente de dimensiuni nanometrice, precum vitamina C, retinol și rezervatrol care ajută la reducerea ridurilor, îmbătrânirii și cicatricilor, acestea fiind unele dintre cele mai frecvente nemulțumiri legate de frumusețe. LaseMD folosește energia laserului pentru a crea micro-canale în piele prin care își lucrează efectele. Folosind tehnologia de 1927nm, structura celulară a stratum corneum rămâne intactă în momentul realizării micro-canalelor din epiderm în derm, lucru extrem de important pentru livrarea cu succes a anumitor molecule în derm, ce ajută la îmbunătățirea stării generale de sănătate și a calității pielii la nivel celular.

În funcție de specificul și scopul tratamentului, pe parcursul procedurii se folosește un set special de fiole, fiecare cu indicația sa, pentru a obține un efect benefic asupra pielii. Astfel, aceste fiole corespund fiecărui tip de tratament și cuprind substanțe active care se livrează prin intermediul micro-canalelor realizate cu ajutorul laserului.

Acestea luptă eficient cu îmbătrânirea prematură, formează un scut împotriva poluanților si stimulează regenerarea celulară. Trebuie subliniat faptul că, fiolele LaseMD nu conțin coloranți, conservanți, parfum sau alte substanțe chimice.

Fiind vorba despre un tratament personalizat, se pun la dispoziție 4 fiole, respectiv 4 serumuri LaseMD ce conțin diverse ingrediente, în cantități diferite, pentru un tratament țintit în funcție de necesitatea și specificul pielii.

 • Fiola VA (ANTI-AGEING) – Studiile clinice proclamă retinoizii drept cei mai puternici factori anti-îmbratranire. Vitamina A actioneaza direct asupra nucleului celulelor pielii, impiedicând maturizarea acestora și stimuland producția de elastină și colagen. Acidul retinoic îmbunătățește pielea îmbătrânită prematur activând genele și întinerind stratul epidermal bazal. De asemenea, contribuie la estomparea liniilor fine și a ridurilor.
 • Fiola VC (LUMINOZITATE) – Fiind unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali, Vitamina C susține o piele mai tânără și sănătoasă stimulând producția de colagen și nu în ultimul rând, jută la rejuvenarea pielii afectate de soare. Tehnologia avansată permite acum stabilitatea acestei substanțe și livrarea ei în derm.
 • Fiola TA (UNIFORMITATE) – Acidul Tranexamic este utilizat în mod frecvent în procesul de reparare și vindecare a pielii după intervențiile chirurgicale având un rol important în luminozitatea și uniformizarea tenulu, dar și pentru estomparea petelor pigmentare. Astfel, a devenit un element cheie în protocoalele de tratament împotriva melasmei.
 • Fiola RS (REPARARE) – Bazată pe nanoparticule de polifenol natural, în combinație cu acid hialuronic. Aceste ingrediente sunt benefice datorită proprietăților anti-ageing, fiind ideale impotriva efectelor create de radiațiile UV și pentru prevenția îmbătrânirii cutanate. În cadrul tratamentului LaseMD, se obține un efect de protecție împotriva afecțiunilor pielii asociate cu expunerea excesivă la radiații ultraviolete, dar și un efect de rejuvenare.

Acestea sunt activate prin centrifugare, înainte de efectuarea procedurii, pentru a maximiza stabilitatea și beneficiile ingredientelor. În timpul tratamentului, micro-canalele încep să se închidă în mod absolut natural la suprafața pielii, sigilând în acest fel beneficiile serumului în straturile inferioare.

Procedura în cauză este suficient de delicată pentru zonele sensibile precum fața, gâtul și decolteul și sigură pentru toate tipurile și tonurile de piele. Poate fi utilizată pentru a trata o mare varietate de preocupări estetice, inclusiv:

 • Reducerea ridurilor
 • Anti Ageing
 • Luminozitatea tenului
 • Albirea pielii
 • Keratoza actinică
 • Melasma
 • Pete pigmentare
 • Reducerea cicatricilor

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *