fbpx

Mezoterapia cu dermaroller sau “cocktailul frumusetii”

Multe persoane se tem de ace, insa mezoterapia cu dermaroller este o varianta mult mai “light” a mezoterapiei clasice. Si asta pentru ca este realizata nu prin micro-injectari cu seringa, ci cu ajutorul unui dermaroller – un aplicator special, cu cap rotativ, dotat cu sute de micro-ace. Acest roller se trece pe suprafaţa pielii de mai multe ori cu o techică specială, insa acele sunt atât de fine, încât rănirea pielii este nedetectabilă, iar epidermul rămâne cvasi intact.

Si acum ca v-am convins ca teama de ace nu se aplica in cazul mezoterapiei cu dermaroller, putem vorbi despre beneficiile acetui tratament.

Pionier in terapia cu produse injectabile anti-ageing, laboratoarele Fillmed by Filorga au fost primele care au dezvoltat mezoterapie anti-ageing ce stimuleaza regenerarea pielii si lupta impotriva imbatranirii.

Mai exact, fiolele de mezoterapie Fillmed by Filorga contin, pe langa acid hialuronic, un cocktail de 53 de ingredienti activi esentiali pielii, de aici si denumirea de “cocktailul frumusetii” (12 vitamine, 23 aminoacizi, 6 coenzime, 1 antioxidant, 6 minerale si 5 acizi nucleici )

Acest cocktail este introdus in straturile profunde ale pielii cu ajutorul dermarollerului, care in doar 10 minute poate sa creeze pana la 500 000 de micro-canale in piele, astfel absorbtia produsului poate sa creasca cu pana la 300% fata de o aplicare traditionala.

Pielea este hidratata din interior catre exterior, iar expresia faciala nu este deloc modificata.

Pe langa acest beneficiu, terapia cu dermaroller este si o metoda naturala de a crea prorpiul colagen, fara a afecta straturile superioare ale pielii. La introducerea acelor, corpul reactioneaza declansand un proces de vindecare si automat  se vor produce fibre noi de colagen si elastina.

Unul dintre principalele avantaje ale mezoterapiei cu dermaroller este ca vindecarea este extrem de rapida (intre 30 de minute si 2 ore), iar rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta.

Mezoterapia cu dermaroller poate fi efectuata atat pe fata, cat si pe orice alta zona a corpului.

Ea trateaza ridurile, porii dilatati, petele hiper-pigmentare, dar si vergeturile si cicatricile.

Daca te-am facut curioasa, te asteptam la Slim Spa, unde specialistii nostri te vor consilia si iti vor raspunde la toate intrebarile, astfel incat tu sa alegi solutia potrivita pentru problemele tale.

Call Now Button