Mezoterapie Filorga | Rejuvenare faciala | Boost de hidratare | Rezultate durabile

Ce presupune acest tratament?

O infuzie de vitalitate, mezoterapia Filorga stimuleaza pielea din interior pentru a imbunatatii calitatea, densitatea si stralucirea in cel mai natural mod.

Primele rezultate sunt vizibile imediat dupa interventie, observandu-se o imbunatatire a texturii pielii, un ten mai hidratat si mai luminos, iar ridurile sunt reduse progresiv.

Mezoterapia Filorga – Stimuleaza pielea din interior!

Produsele Filorga lupta impotriva imbatranirii si redau tineretea, supletea, fermitatea si stralucirea pielii. Acestea ofera solutii non-chirurgicale de ultima generatie pentru estetica faciala bazate pe acid hialuronic, mezoterapie si peeling.

In urma sedintelor de mezoterapie tenul va fi rejuvenat, va deveni mai luminos si mai ferm, iar ridurile fine vor fi estompate.

Beneficiile procedurii

Mezoterapia Filorga lupta impotriva imbatranirii si reda tineretea, supletea, fermitatea si stralucirea pielii.

Specialistii Filorga au conceput o substanta unica, un cocktail de acidul hyaluronic si 53 de ingredienti activi esentiali pielii (12 vitamine, 23 aminoacizi, 6 coenzime, 1 antioxidant, 6 minerale si 5 acizi nucleici), care este injectat in straturile profunde ale pielii, pentru a stimula productia de colagen si pentru a reface nivelul de hidratare a pielii. Acest proces duce la imbunatatirea volumului tegumentului, impiedicand astfel imbatranirea cutanata.

Mezoterapia Filorga – alternativa sigura si naturala a procedurilor cosmetice invazive

Imbunatatirea pielii este progresiva și cumulativa, primele rezultate fiind vizibile dupa prima sedinta: pielea este mai hidratata si mai tonifiata. Pielea este restructurata, mai densa si mai ferma, iar fata este vizibil intinerita dupa aceste tratamente.

Produsele FILORGA sunt rezultatul multor ani de cercetare-dezvoltare si au fost create cu cele mai moderne tehnologii si cele mai inovative substante descoperite pana in acest moment. Acestea se remarca prin gradul foarte ridicat de siguranta conferit pacientului, datorat nivelului exceptional de calitate al produselor, create special pentru a oferi rezultate cat mai bune intr-un mod non-invaziv si fara efecte secundare.

Astfel, gama de produse Filorga este de o calitate net superioara altor produse de pe piata, ea fiind utilizata de renumite clinici si saloane la nivel global.

Etapele unei proceduri de criolipoliza CoolTech

  1. Sistemul de vacuum al CoolTech reține doar grasimea în exces, protejand in acelasi timp și restul tesutului si fibrele de colagen.
  2. Vacuumul scade circulatia sangvina din zona de tratament, ceea ce determina un control targetat al zonei tinta.
  3. Tesutul adipos intra in contact cu placutele de racire ale aplicatorului. Acestea genereaza efectul de racire pana cand tesutul ajunge la temperatura programata.
  4. Tratamentul nu trebuie sa dureze mai putin de 60 minute pentru a obține rezultatele dorite.
  5. După tratament, grasimea este eliminata gradual printr-un proces metabolic natural, cu ajutorul macrofagilor care metabolizeaza adipocitul, descopunandu-l în ingrediente primare pe care corpul le refolosește pentru a realiza functiile obisnuite.

   Alexia este aici pentru tine!

Alexia, terapeut specializat in remodelare corporala si faciala, este pregatita sa te ajute sa iti indeplinesti obiectivele cu ajutorul echipamentelor medicale de ultima generatie, create de lideri mondiali in industria medical-estetica.

Intra in contact cu Alexia si ofera-ti atentia pe care o meriti!