PB Serum | Rejuvenare faciala | Rezultate durabile

Ce reprezinta PB Serum Medical?

Linia de produse PB Serum Medical reprezinta o inovație in domeniul medical-estetic, cu o compozitie unica de enzime, destinate rejuvenarii pielii si remodelarii corporale prin injectare, garantand rezultate excelente fara reactii adverse si timp de recuperare. 

Produsele apartin laboratoarelor Proteos Biotech, fiind foloste cele mai avansate procese de dezvoltare si productie, bazate pe standarde inalte de siguranta si calitate de top, avand certificare ISO 13485.

Astfel, interventiile cu PB Serum sunt intotdeauna sigure si eficiente pentru pacienti, testate si certificate, fiind un tratament de incredere.

Beneficiile procedurii

PB Serum – Inovatie in domeniul medical estetic pentru rujuvenare!

Produsele PB Serum Medical se bazeaza pe o combinatie de enzime, cu cel mai inalt grad de puritate, copie fidela a celor existente in organismul uman- Lipaza, Colagenaza si Liaza- obtinute prin intermediul biotehnologiei.

Remodelarea zonelor afectate prin injectari enzimatice reprezinta o premiera in industria estetica, mai ales ca pana acum era posibila doar prin actiunea unor tehnologii precum radiofrecventa si infraroșu.

PB Serum – Enzime medicale de inalta calitate

Enzimele sunt proteine care exista in corpul nostru, cu un rol esential in buna funcționare a proceselor metabolice. Ele sunt responsabile cu formarea si descompunerea substantelor.

Enzimele recombinante sunt extrem de selective și fiecare reactioneaza cu o anumita substanta. Odată injectate in tesutul tinta, acestea actioneaza focusat pe afectiunea pielii si formeaza un contra-atac impotriva adipocitelor si remodeleaza zonele afectate de laxitate.

Cum functioneaza?

   Tratamentul de criolipoliza ajuta la instalarea procesului natural de eliminare a grasimilor din organism. Din punct de vedere stiintific, macrofagii care sunt enzime ale corpului ce ”curata” corpul de toate tesuturile moarte, sunt atrasi in locul unde este aplicat aparatul si descompun celulele in componente primare: aminoacizi şi apoproteine, pe care corpul le refoloseste pentru a realiza functiile naturale.

PB Serum  Recontureaza trasaturile fetei!

Avantajul in utilizarea enzimelor recombinante se bazeaza pe utilizarea biotehnologiei si a microorganismelor. Sistemul de productie unic al Proteos Biotech face posibila obtinerea unor enzime mai pure si cu o structura mai simpla. Astfel, produsele sunt mai eficiente si au risc alergen scazut.

   Alexia este aici pentru tine!

Alexia, terapeut specializat in remodelare corporala si faciala, este pregatita sa te ajute sa iti indeplinesti obiectivele cu ajutorul echipamentelor medicale de ultima generatie, create de lideri mondiali in industria medical-estetica.

Intra in contact cu Alexia si ofera-ti atentia pe care o meriti!

Intra in contact cu noi pentru a face o rezervare