fbpx

Remodelare Corporala

Remodeleaza-ti Corpul asa cum iti Doresti!


Remodelarea corporala presupune combinarea mai multor terapii estetice si medicale cu scopul de a ajusta forma corpului.

Remodelarea corporala poate fi considerata un plan de tratament asistat si controlat, care tinteste doar anumite zone ale corpului, astfel incat rezultatul final sa fie un aspect general placut si bine proportionat.
Conturarea corpului este tratamentul ideal pentru persoanele care suferă de depuneri de grăsime, fără a fi supraponderale. Conturarea corpului elimină rulourile inestetice de grăsime la persoanele care duc un stil de viață sănătos, totuși incapabil să scape de curbele mici pe anumite zone: burtă, mânere de dragoste, genți, șolduri, coapse, genunchi, brațe, bărbie etc. Conturizarea corpului este la fel de eficientă la bărbați ca la femei.
CRYOLIPOLIZA: O TEHNICĂ NOUA DE CONTURARE A CORPULUI
Criolipoliza este din ce în ce mai populară și a fost înregistrată o creștere anuală de 26% a tratamentelor corporale. Această tehnică garantează eficiența și siguranța și se bazează pe distrugerea celulelor grase prin frig. Este neinvaziv și nu necesită anestezie. Rezultatele optime și permanente sunt afișate după 8 săptămâni după tratament. Mai mult, criolipoliza este o tehnică foarte versatilă care permite tratarea depozitelor de grăsime localizate pe orice parte a corpului.


VelaShape III


VelaShape III combina trei tehnologii diferite care actioneaza simultan asupra tesutului. Infrarosu stimuleaza metabolismul, radiofrecventa incalzeste in profunzime tesutul si stimuleaza fibrele de colagen si elastina, iar vacuum-ul imbunatateste fluxul sangvin si limfatic si ajuta la eliminarea reziduurilor.

Ce este exact VelaShape III?

VelaShape III este un dispozitiv medical aprobat de FDA, utilizat pentru reducerea celulitei și a circumferinței abdomenului și a coapselor. Este cel mai recent astfel de dispozitiv. Tratamentul este popular, deoarece este non-invaziv, confortabil și îmbunătățește aspectul zonelor cu probleme, care sunt rezultate greu de obținut folosind alte metode.

Cum funcționează VelaShape III?

VelaShape III combină patru mecanisme diferite: lumină infraroșie, unde radio, vid și masaj mecanic. Aceste patru tipuri de energie acționează în sinergie prin încălzirea grăsimii, promovând producerea de colagen și țesutul de legătură sub piele, precum și prin îmbunătățirea circulației sângelui și a drenajului limfatic al zonei tratate. Ca urmare, procesul metabolic al organismului devine mai rapid și pielea devine mai strânsă.

Poate fi tratată orice parte a corpului cu VelaShape 3?

Da, cu excepția faptului că VelaShape III este de obicei utilizat pentru fese și coapse. Abdomenul și șoldurile sunt deseori tratate din cauza grăsimilor nedorite acumulate în acele zone. Tratarea brațului superior este posibilă, de asemenea.

VelaShape 3 Este destinată numai persoanelor cu celulită?

Nu, deoarece tratamentul folosind VelaShape III este perfect pentru oricine caută să-și modeleze corpul și să piardă excesul de centimetri. Tratamentul poate fi ajustat în orice zonă în funcție de natura problemei și de rezultatul dorit.

Este suficient un singur tratament VelaShape 3 pentru a rezolva problema?

Din păcate, puține lucruri din viață pot fi rezolvate simultan. Problema este că mulți factori externi și interni afectează corpul nostru și pot duce la celulită. Cu toate acestea, primele rezultate vizibile pot fi vizibile după numai 3 tratamente, când circumferința devine redusă cu cel puțin 3 centimetri.

Cât durează fiecare tratament VelaShape 3?

Durata tratamentului depinde de suprafață și de numărul de zone tratate. O zonă are aproximativ dimensiunea unei bucăți de hârtie, iar tratamentul fiecărei astfel de zone poate dura între 20 până la 30 de minute.Criolipoliza Cooltech


Criolipoliza Cooltech este o varianta non-chirurgicala pentru liposuctie. Este o tehnologie performanta de criogenare ce elimina definitiv celulele adipoase din zonele cu probleme. Criolipoliza poate fi folosita atat de
femei, cat si de barbati.

Este o metodă sigură?
Da, deoarece Criolipoliza Cooltech afectează numai celulele grase și reduce pierderea de sânge prin coagularea vaselor mici de sânge, fără a provoca deteriorarea nervilor și a țesutului înconjurător.

Câte tratamente sunt necesare?
O singură sesiune este necesară pentru zonele mici localizate, în timp ce este posibilă repetarea tratamentului pe suprafețe mai mari până la obținerea rezultatului convenit cu specialistul.

Cum putem îmbunătăți rezultatele?
Un ajutor de succes în reducerea timpului de recuperare și îmbunătățirea rezultatelor obținute este masajul de drenaj limfatic, care poate fi efectuat atât manual, cât și prin utilizarea diferitelor tehnologii non-invazive (radiofrecvență, cavitație etc.).Programeaza un tratament

Doresti sa afli mai multe despre tratamente? Nici o problema! Completeaza formularul de contact sau suna-ne direct si specialistii nostri te vor ajuta!
Call Now Button
×

Hello!

Faceți clic aici pentru a discuta pe WhatsApp contact@slimspa.ro

× Va putem ajuta?