Tratamente Faciale

Sfaturi utile pentru îngrijirea pielii pe timp de vară

Astăzi vă propunem câteva sfaturi utile pentru îngrijirea pielii pe timp de vară.

Odată cu venirea verii, nu doar garderoba noastră trebuie să se adapteze la schimbarea vremii și a temperaturilor ridicate. Ceva și mai important de care trebuie să ținem cont este îngrijirea pielii noastre.

După cum știți – și vă reamintim frecvent – îngrijirea pielii este necesară în fiecare zi a anului. Cu toate acestea, trebuie neapărat să subliniem că în lunile de vară, aveți nevoie de un „extra” de hidratare și protecție. În timpul sezonului estival, pielea noastră este expusă la înclinațiile temperaturilor ridicate, razelor solare intense și lipsei de hidratare.

Din acest motiv, este necesar să ne adaptăm rutina de îngrijire la vară, astfel încât pielea noastră, atât a feței, cât și a restului corpului, să reziste sezonului fără a suferi daune. Trebuie să știți că dincolo de un risc ridicat de a dezvolta cancer de piele (melanom), un timp excesiv și necontrolat de radiații solare, face ca pielea să îmbătrânească prematur, pierzându-și elasticitatea și favorizând apariția ridurilor. Pe termen scurt, pielea slab întreținută poate deveni uscată, aspră și poate avea un aspect crăpat. Acest lucru se datorează pierderii factorului de hidratare care ar trebui să prevină deshidratarea celulelor din straturile mai profunde.

Întâmpinăm vara cu brațele deschise și cu câteva sfaturi în mânecă!

De zile întregi corpul nostru se scaldă sub lumina soarelui, oferindu-ne momente incredibile și senzații de pace și bunăstare. Totuși, această relaxare nu înseamnă a nu fi precaut, deoarece soarele poate fi o sabie cu două tăișuri, care prezintă riscuri pentru sănătate. Dacă vrem să menținem starea bună a dermei noastre, să ne arătăm un bronz frumos și să nu suferim consecințe în viitor, nu trebuie să lăsăm garda jos.

Pe timpul verii producția de sebum crește, iar pielea se îngrașă mai rapid. În plus, pielea transpiră mai mult, atmosfera este mai îmbâcsită, există mai mult praf și impurități. Pune toate aceste lucruri pe ten și vei avea parte de o piele încărcată cu pori înfundați, premizele perfecte pentru dezvoltarea coșurilor și iritațiilor. De aceea este important să avem o curățare eficientă a tenului, dincolo de alimentaţie şi îngrijirea cotidiană apelând astfel la tratamentele pofesionale.

Ai grijă de pielea ta cu HydraFacial

Apelează la ajutor profesionist! Ai grijă de pielea ta cu HydraFacial, singura procedură non-invazivă de rejuvenare a tenului care poate fi efectuată pe toate tipurile de piele și nu necesită timp de recuperară, întrucât a revoluționat tratamentele de curățare facială.

Foarte rapid, oferă pielii toată atenția de care are nevoie în mai puțin de o oră, fiind singurul echipament de hidrodermoabraziune care combină simultan curățarea, exfolierea, extracția, hidratarea și protecția oferită de antioxidanți pentru un rezultat încântător.

Cu ajutorul aparatului de tratament HydraFacial se corectează liniile fine, ridurile, porii măriți și congestionați și nu numai.

Peelingul Chimic Filorga

De asemenea, exfolierea pielii este deosebit de importantă vara. Acest lucru este valabil atât pentru față, cât și pentru corp. Puteți apela la Peelingul Chimic Filorga, fiind o metodă de înlăturare a straturilor superficiale ale pielii ce are ca rezultat împrospătarea și revitalizarea cutanată pe masură ce pielea se vindecă și se crează un nou strat superior. Prin peeling chimic se realizează o exfoliere epidermică și, uneori, dermică, ce are ca rezultat reducerea secreției de sebum, astfel, conferă pielii luminozitate și suplețe.

Nu în ultimul rând, integrați Vitamina C în rutina de iluminare a pielii, deoarece este un antioxidant care vă poate lumina și proteja pielea, făcându-l cel mai bun ingredient pentru îngrijirea pielii pentru vară. Acest antioxidant puternic previne hiperpigmentarea prin blocarea producției în exces de melanină.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *