Criolipoliza CoolTech | Tratament de ultima generatie | Remodelare corporala | Slabire localizata

Ce este CoolTech?

Procedura de criolipoliza CoolTech este un tratament non-invaziv ce foloseste tehnologia de criogenare prin care se elimina definitiv grasimea in exces.

CoolTech este cel mai performant aparat certificat la nivel mondial (FDA in Statele Unite ale Americii si CE in cadrul Uniunii Europene) ce utilizeaza tehnologia criogenarii, ajungand pana la temperatura de -8° C in mai putin de un minut, reducand astfel posibilitatea aparitiei disconfortului.

Criolipoliza iti permite sa iti remodelezi corpul asa cum iti doresti!
Slider

Cu o singura sedinta de remodelare corporala efectuat prin criolipoliza cu aparatul CoolTech se reduce semnificativ si eficient tesutul adipos localizat prin intermediul unui sistem de racire controlat, pana la -8°C

 Rezultatele devin vizibile dupa prima sedinta, in 14 zile si isi ating potentialul maxim in decursul a 2 luni.

Beneficiile unei sedinte de criolipoliza CoolTech:

Silueta dorita se obtine rapid, natural, fara durere si efort!
Slider

Cum functioneaza CoolTech?

            Sistemul inovator CoolTech permite utilizarea simultana a doi aplicatori care ofera rezultate extraordinare de la prima sedinta!

CoolTech functioneaza printr-un mecanism de actiune bazat pe principiul vulnerabilitatii celulelor grase la schimbarile de temperatura in care tesutul adipos congelat provoaca o moarte controlata a celulelor.

Tehnologia ingheata celulele de grasime, astfel incat corpul tau incepe un proces natural pentru a le elimina si, prin urmare, obtine forma corpului dorit.

Tratamentul de criolipoliza ajuta la instalarea procesului natural de eliminare a grasimilor din organism. Din punct de vedere stiintific, macrofagii care sunt enzime ale corpului ce ”curata” corpul de toate tesuturile moarte, sunt atrasi in locul unde este aplicat aparatul si descompun celulele in componente primare: aminoacizi si apoproteine, pe care corpul le refoloseste pentru a realiza functiile naturale.

Etapele unei proceduri de criolipoliza CoolTech

  • Sistemul de vacuum al CoolTech retine doar grasimea in exces, protejand in acelasi timp si restul tesutului si fibrele de colagen.
  • Vacuumul scade circulatia sangvina din zona de tratament, ceea ce determina un control targetat al zonei tinta.
  • Tesutul adipos intra in contact cu placutele de racire ale aplicatorului. Acestea genereaza efectul de racire pana cand tesutul ajunge la temperatura programata.
  • Tratamentul nu trebuie sa dureze mai putin de 60 minute pentru a obtine rezultatele dorite.
  • Dupa tratament, grasimea este eliminata gradual printr-un proces metabolic natural, cu ajutorul macrofagilor care metabolizeaza adipocitul, descopunandu-l in ingrediente primare pe care corpul le refoloseste pentru a realiza functiile obisnuite.

   Alexia este aici pentru tine!

Alexia, terapeut specializat in remodelare corporala si faciala, este pregatita sa te ajute sa iti indeplinesti obiectivele cu ajutorul echipamentelor medicale de ultima generatie, create de lideri mondiali in industria medical-estetica.

Intra in contact cu Alexia si ofera-ti atentia pe care o meriti!

Intra in contact cu noi pentru a face o rezervare