fbpx

Slabire Localizata

Criolipoliza Cooltech


Unul dintre progrese semnificative ale medicinii estetice este slabirea localizata. Mai exact, posibilitatea de a scapa de grasimea incapatanata din anumite zone, care nu poate fi eliminata nici prin diete si nici prin exercitii fizice.

Desi pana nu demult, solutia ideala pentru a scapa de surplusul de grasime localizat era liposuctia chirurgicala, acest tip de tratament a fost inclocuit cu succes de o tehnologie revolutionara – criolipoliza.


Ce este criolipoliza?

Criolipoliza este un tratament medical folosit pentru a distruge celulele grase prin inghetare. Principiul de actiune al tratamentului se bazeaza pe o racire controlata de pana la -8 grade Celsius, realizata astfel incat sa tinteasca doar adipocitele, fara sa lezeze pielea sau alte organe.

Este o procedura sigura si eficienta, considerata ca fiind alternativa non-chirurgicala a liposuctiei.


Cum functioneaza criolipoliza Cooltech?

Aplicatorul se aseaza pe zona de tratament, iar vacuumul atrage in interiorul aplicatorului doar tesutul gras, reducand temporar circulatia sangvina din zona si facilitand crioterapia.

Tesutul adipos intra in contact cu placutele de racire ale aplicatorului, iar acestea genereaza efectul de racire pana cand tesutul ajunge la temperatura de -8 grade Celsius.

Dupa aceasta procedura incepe procesul natural de eliminare a grasimilor prin intermediul sistemului limfatic.


Cate sedinte sunt necesare?

O sedinta dureaza 70 de minute si in functie de zona tratata se recomanda intre 1-3 sedinte la distanta de 3-4 saptamani, pentru aceeasi zona.

Programeaza un tratament

Doresti sa afli mai multe despre tratamente? Nici o problema! Completeaza formularul de contact sau suna-ne direct si specialistii nostri te vor ajuta!
Rezerva
Call Now Button
×

Hello!

Faceți clic aici pentru a discuta pe WhatsApp contact@slimspa.ro

× Va putem ajuta?