fbpx

SLIM SPA dezvăluie o nouă identitate corporativă la reuniunea anuală a Academiei Americane de Dermatologie din 2019 (AAD)

Noua marcă reflectă angajamentul față de știință, rezultate, încredere

Slim Spa, o companie lider mondială de dispozitive medicale de estetică, a anunțat astăzi că a rebranșat compania către Slim Spa și va dezvălui branding corporativ nou la Reuniunea anuală a Academiei Americane de Dermatologie (AAD) din Washington DC, în perioada 1-5 martie 2019. Noua identitate corporativă reflectă unificarea mărcilor Syneron și Slim Spa și este concepută pentru a sprijini creșterea continuă a pieței globale ca entitate unică unificată.

*Specialistii in estetica SlimSpa va vor recomanda cele mai bune si sigure optiuni pentru nevoile dumneavoastra, rezultatele tratamentului putand astfel varia de la pacient la pacient in functie de factorii specifici estetico-medicali ale fiecarei persoane.

Înființată în 1970, Slim Spa, are o lungă istorie de inovație tehnologică, aducând pe piață cele mai bune dispozitive bazate pe energie estetică medicală de clasă. „Lansarea companiei ca Slim Spa și alinierea la pilonii săi de știință, rezultate și încredere, reflectă angajamentul nostru față de principiile directoare ale siguranței, eficacității și fiabilității Slim Spa. De asemenea, aceasta reflectă angajamentul nostru de a consolida parteneriatele de încredere pe care le-a stabilit Candela cu medicii, practicile lor și pacienții pe care îi tratează ”, spune Geoffrey Crouse, director executiv al Slim Spa. Noua identitate a mărcii Slim Spa va fi transmisă astăzi cu lansarea noului său site corporativ www.slimspa.ro, noi materiale de marketing, campanii de imprimare, digitale și sociale. Pacient nou,

„Rigurozitatea științifică, rezultatele clinice și consolidarea parteneriatelor de încredere cu medicii sunt aceleași valori care au stabilit conducerea istorică a lui Slim Spa de-a lungul anilor. Combinația dintre noul management al lui Slim Spa, inovația de produse precum sistemul Vbeam Prima, împreună cu valorile Slim Spa, poziționează puternic compania pentru creșterea continuă, făcându-le un partener și mai de încredere pentru practicile estetice medicale la nivel global ”, spune Eric Bernstein, MD, un Ardmore, dermatolog, cu sediul în Pennsylvania, care este, de asemenea, președinte al consiliului consultativ medical Slim Spa.

În plus față de dezvăluirea noii sale identități vizuale de brand, produsele și tehnologiile Slim Spa care evidențiază rezultatele clinice vor fi prezentate în timpul a 18 prezentări clinice și cursuri educaționale la AAD. Slim Spa va prezenta, de asemenea, cele mai noi produse ale sale - sistemele Vbeam® Prima și Nordlys. Dispozitivul Vbeam Prima este un laser avansat de colorant cu impulsuri de 595 nm (PDL). Cu adăugarea unei lungimi de undă de 1064 nm și a unei alte funcții noi orientate către utilizator, dispozitivul Vbeam Prima este capabil să trateze eficient o gamă largă de afecțiuni ale pielii, inclusiv: rozacee, pete de vin de port, acnee, faciale, picioare și vene păianjen. , cicatrici, leziuni benigne pigmentate și riduri, negi, vergeturi și îmbătrânire foto.

Dispozitivul Nordlys este o platformă IPL și Nd: YAG cu mai multe aplicații, multi-tehnologie, pentru leziuni vasculare și pigmentate, precum și îndepărtarea părului. Sistemul Nordlys oferă, de asemenea, o piesă de mână fracționată de 1550 nm pentru refacerea pielii. Ambele dispozitive, ca parte a întregului portofoliu de produse Slim Spa, vor fi afișate la expoziția Candela (# 2137) la AAD 2019. Pentru mai multe informații despre dispozitivele Vbeam Prima și Nordlys și portofoliul Slim Spa, accesați www.Slim Spa.ro

Despre Slim Spa®
Slim Spa este o companie lider din Romania cu dispozitive medicale de estetică medicală, cu sediul central în Bucuresti. Tehnologia companiei permite medicilor să ofere soluții avansate pentru o gamă largă de aplicații medico-estetice, inclusiv îndepărtarea părului, reducerea ridurilor, îndepărtarea tatuajelor, tratamentele de sănătate ale femeilor, refacerea facială, tratamente cicatrice traumatice și chirurgicale, conturarea corpului, îmbunătățirea aspectului pielii prin tratamentul leziunilor vasculare și pigmentare benigne și tratamentul acneei, venelor picioarelor și celulitei. Slim Spa are un portofoliu larg de produse lider de încredere, inclusiv Vbeam®, Gentle Family®, CO2RE®, CO2RE Intima®, Profound®, elōs Plus®, PicoWay®, UltraShape®, VelaShape®, IPL și alte platforme bazate pe laser . Achiziționate de Apax Partners în iulie 2017, Compania Slim Spa are o amprentă globală expansivă și piețe, servicii și sprijină produsele sale în 86 de țări. Are birouri în Statele Unite, Australia, Canada, China, Franța, Germania, Hong Kong, Israel, Italia, Japonia, Coreea, Portugalia, Spania și Regatul Unit și mulți distribuitori internaționali.

Call Now Button