VelaShape III | Tratament de ultima generatie | Remodelare corporala | Diminuare celulita

Ce este Velashape III?

Velashape III este tratamentul ideal de remodelare corporala si reducerea celulitei cu ajutorul caruia se poate scadea din circumferinta pana la 2 cm inca de la prima sedinta.
Velashape III contureaza armonios corpul si intervine acolo unde sportul si dieta nu au dat rezultate

4 Sedinte
Fese si Coapse


RON4000
2230 RON
  •  
oferta

4 Sedinte
Full body


RON8000
3200 RON
  •  
oferta

6 Sedinte
Fese si Coapse


RON6000
2999 RON
  •  
oferta

4 Sedinte
Abdomen si Flancuri

RON3800
1499 RON
  •  
oferta

6 Sedinte
Abdomen si Flancuri

RON5700
1849 RON
  •  
Oferta

Beneficiile procedurii

VelaShape iti perminte sa-ti remodelezi corpul asa cum iti doresti
Slider

            Cu sistemul VelaShape III elimini celulita si laxitatea cutanata din urmatoarele zone ale corpului: abdomen, coapse, regiunea fesiera, gambe, brate si barbie.
In functie de zona tratata, tipul si gradul celulitei sau al laxitatii pielii, pot fi necesare intre 4-8 sedinte Velashape III, distantate la cate o saptamana.

Eficienta dovedita clinic ! Peste 5 milioane de tratamente
pe pacienti din intreaga lume!
Slider

Dezvoltat de producatorul Syneron – Candela ®, unul dintre liderii mondiali in fabricarea laserelor si a aparaturii medicale, echipamentul Velashape III ofera un tratament non-invaziv, eficient, comfortabil, cu rezultate vizibile imediat, recomandat pentru tonifiere, eliminarea celulitei si a aspectului inestetic de “coaja de portocala”.

Silueta dorita se obtine rapid ,natural , fara durere si fara efort !
Slider

           Silueta dorita se obtine rapid, natural, fara durere si fara efort!
Tehnologia VelaShape III actioneaza asupra celulitei prin stimularea drenajului limfatic, a neocolagenezei si a unei circulatii capilare sanatoase. Astfel, tratamentul VelaShape III contribuie la o stare de sanatate generala mai buna a tesutului prin asistarea productiei de collagen si elastina.

Cum functioneaza?

Tehnologia VelaShape III trateaza precis si eficient tesutul, combinand IR (infrarosu), RF bipolara (radiofrecventa) si vacuumul.
– Lumina infrarosie (IR) incalzeste tesutul pana la 3mm adancime
Radiofrecventa bipolara (RF) incalzeste pana la 20 mm in adancime
Vacuumul asigura livrarea exacta a energiei
Manipularea mecanica imbunatateste drenajul limfatic si diminueaza celulita.
Combinarea IR, cu vacuum si radiofrecventa incalzeste in profunzime celulele grase (adipocitele), tesutul inconjurator si fibrele de colagen. Designul optim al electrozilor si aplicarea vacuumului permite penetrarea mai rapida si profunda a caldurii in piele. Astfel, se stimuleaza circulatia, drenajul limfatic, metabolismul celular si depozitarea de colagen. Se intensifica si activitatea fibroblastelor si se remodeleaza matricea extracelulara.

   Alexia este aici pentru tine!

Alexia, terapeut specializat in remodelare corporala si faciala, este pregatita sa te ajute sa iti indeplinesti obiectivele cu ajutorul echipamentelor medicale de ultima generatie, create de lideri mondiali in industria medical-estetica.

Intra in contact cu Alexia si ofera-ti atentia pe care o meriti!