fbpx

Tratament HydraFacial

Tratamentul HydraFacial: De ce toată lumea este obsedată de acest tratament

Undeva în lume, se efectuează un HydraFacial la fiecare 15 secunde. Incercați să faceți matematica: acest lucru se ridică esențial la 2 milioane de tratamente administrate la nivel global, anul trecut doar. Asta înseamnă mai mult decât numărul total de injecții cu Botox administrate în SUA în 2017. This is a facial, people. A FACIAL. În scopul de a-și extinde mega-ul în continuare, compania tocmai a dat startul unui turneu de vară. Din mai până în octombrie, camionul de tratament HydraFacial, care se transformă într-un spa confortabil, va oferi tratamente gratuite la diferite stații de SPA din țară, inclusiv Boston, New York, Philadelphia, Chicago, Denver, Las Vegas, San Francisco, Los Angeles , Dallas, Atlanta, Miami și multe altele (programul complet este pe slimspa.ro/rejuvenare-faciala.)

Tratamentul HydraFacial Pret:

Care sunt beneficiile tratamentului Hydrafacial?

Pentru puținii oameni rămași care încă nu sunt familiarizați cu tratamentul HydraFacial, iată caracteristica: este un „dispozitiv de hidradermabraziune de calitate medicală moderna, care realizează un regim patentat în trei părți – curățare, exfoliere și apoi infuzarea pielii cu seruri intense”, explică Sameer Bashey, un instructor clinic în dermatologie la Universitatea din sudul Californiei din Los Angeles. Hidradermabraziune? Da. În loc să explodeze pielea cu granulație, la dermabraziunea tradițională, această abordare mai blândă golește porii în timp ce împinge simultan în acțiuni puternice, care hidratează, luminează, îmbibă și protejează. Piesa de mână a mașinii deține vârfuri de tratament patentate în spirală, echipate cu „tehnologie vortex” – forța de vârtej care atât dă cât și îndepărtează. Dincolo de standardul celor trei pași, există suplimente sau impulsuri țintite , care vizează îngrijorări unice ale pielii, cum ar fi pete maronii sau linii neplăcute. Datorita cererilor tot mai mari de de tratamente cu HydraFacial , sa creat o echipă compusa din doua laboratoare sub denumirea de SkinCeuticals și ZO Skin Health – tehnicienii încorporând produsele cheie direct în procesul scriptic sau trimiterea pacienților cu kituri specifice pentru a le folosi între faciale pentru a îmbunătăți beneficiile și a adăuga un sentiment personalizat. la întreaga experiență. Dermatologi notabili, precum Anne Chapas, instructoare clinice de dermatologie la Mount Sinai Medical Center din New York City, și Zoe Diana Draelos, profesor consultant în dermatologie la Duke University din Durham, Carolina de Nord, au efectuat chiar studii clinice pe aceste mărci amplificatoare – Chapas care țesă diverse proceduri SkinCeuticals în procedură, iar Draelos având subiecții susțin o serie de HydraFacials cu un protocol de acasă ZO multifacet. Rezultatele lor arată totul, de la vârfuri în hidratare și strălucire, la fermitate și textură îmbunătățite și reduceri în dimensiunea uleiului și a porilor. Urmărit este un colab HydraFacial x ColoreScience, bazat pe un tratament numit Total Eye 3-in-1 Therapy , lansând sfârșitul verii 2018. Aici, dermatologii de frunte cântăresc exact ceea ce face ca acest aspect facial să fie un astfel de fenomen.

Hydrafacial benefic pentru aproape toate vârstele, tenurile și preocupările

„Acest lucru este plăcut pentru adolescenții cu acnee; adulții cu cosuri, riduri și hiperpigmentare; și pentru pacienții mai în vârstă cu leziuni solare și chiar pete pre-canceroase scăpate (ca parte a tratamentelor mai grave)”, spune Ellen Marmur, profesor clinic asociat atât în ​​departamentul de dermatologie cât și în departamentul de genetică și cercetare genomică la Școala de Medicină Icahn de la Mount Sinai din New York. În timp ce câștigă puncte definite pentru incluziune, există unii care ar trebui să se abțină – și anume cei cu erupții active, arsuri solare sau rozacee, împreună cu pacienții gravide, ca „unele dintre ingredientele utilizate în timpul HydraFacial, cum ar fi acidul salicilic, nu au fost testate și dovedite sigure în timpul sarcinii „, explică Arash Akhavan, profesor asistent clinic în dermatologie la Școala de Medicină Icahn de la Mount Sinai din New York.

Experiența și rezultatele sunt super-consecvente cu tratamentul hydrafacial

Indiferent dacă obțineți Hydra-ed la un cabinet de chirurg plastic Swanky Park Avenue sau un medspa suburbiu cu bandă, vă este garantat „o facială de înaltă tehnologie care oferă rezultate consistente, pentru că nu este la fel de dependentă de tehnician [ca alte tipuri de faciale ,], astfel încât să puteți conta pe el din nou, din nou”, spune Shereene Idriss, instructor clinic în dermatologie la Școala de Medicină Icahn din Muntele Sinai. La fel de previzibil: factorul de siguranță. „Mulți dermatologi se tem să ofere tratamente faciale tradiționale la birou, deoarece rezultatele pot varia, cu unii pacienți care se inflamează destul de mult sau chiar se cicatrizează de la tehnici excesiv de agresive, dar HydraFacial este constant sigur și eficient”, spune Akhavan.

Extracții fără efecte secundare

De câte ori i-ai spus unui facialist să sară extragerile de teama de roșeață sau erupții de a doua zi (sau pur și simplu pentru că, duh, le doare ca naiba și … nu trebuie să se relaxeze asta?) HydraFacial are o politică strictă de non-tortură: „Este una dintre cele mai populare proceduri din biroul nostru, nu numai pentru că combină elemente ale tratamentelor cu coroane de muncă, cum ar fi microdermabraziunea și cojile chimice, ci și pentru că este cu adevărat o experiență relaxantă „, spune Akhavan. „Nu este niciodată dureros – de fapt, pacienții compară senzația cu un masaj ușor”. Prin combinarea presiunii vortexului cu o soluție de purjare a înfundării de acid salicilic, extract de scoarță de salcie și piper tasmanian antiinflamator „, dispozitivul aspiră gunk de la pori

Îmbunătățirea instantaneu în 30 de minute, cu zero dezactivare

HydraFacial atinge locul 1 – este mai mult decât un spa de bază facial , dar mai puțin decât un tratament cu laser”, spune Marmur. Făcând un unicorn rar printre ofertele fără întreruperi, rambursarea sa este imediat evidentă: „Putem îmbunătăți rapid textura și tonul și chiar putem ajuta în condiții precum acneea, fără nicio iritare sau exfoliere reziduală”, adaugă Akhavan. Și mai bine, toți cei pe care i-am intervievat s-au gândit cu privire la proprietățile inegalabile care oferă o radianță a instrumentului, ceea ce îl face „atât de solicitat înainte de evenimentele și nunțile de pe covorul roșu – oferă cu adevărat acea strălucire suplimentară”, spune Idriss.

hydrafacial se joacă frumos cu alte proceduri

Acest lucru, pentru mine, este destul de critic, pentru că dacă am reușit să dau o pauză pe viață suficient de lungă ca să ajung la biroul derm-ului pentru o fațetă fantezistă , nu am cum să plec fără să-mi dau peste Botox și umpluturi. Adică, ar fi o prostie. Din fericire, remarcă Idriss, HydraFacial poate fi făcut chiar în aceeași zi, sub formă de tratamente injectabile și de lumină și laser neablative, precum V-Beam, care elimină roșeața și lumina pulsată intensă, pe care unii o folosesc pentru a trata daunele solare. Este, de asemenea, un zeu, cum ar fi, o săptămână post-Fraxel, când chipul tău este literalmente căzător, întrucât „grăbește procesul de vărsare pe care dispozitivele de refacere a suprafețelor îl provoacă inevitabil în timp ce hidratează profund pielea”, spune Akhavan.

Un tratament Hydrafacial Este infinit personalizabil

Promotoarele menționate mai sus, care costă un cost suplimentar, sunt doar o modalitate prin care tehnicienii pot adapta acest tratament „pentru a se concentra cu adevărat pe prioritățile persoanei”, spune Marmur: Aveți nevoie de o lumină de calibru de vitamina C sau de o infuzie de factori de creștere pentru a fi bine. linii? În timpul primei etape a HydraFacial („curăță + coajă”), medicul sau esteticianul poate alege, de asemenea, din trei coji diferite de acid glicolic-salicilic „bazate pe experiența anterioară cu coji, tipul de piele și rezultatul dorit”, spune Bashey, menționând că cea mai puternică opțiune acidă de 30% este disponibilă doar medicilor. Unele dermuri vor aborda o scurtă rundă de terapie cu lumină LED în urma feței, personalizând-o din nou pentru o lumină albastră strălucitoare pe acnee, „Putem chiar să personalizăm puterea de aspirație a instrumentului, tonificând-o pentru a aborda zone mai delicate, cum ar fi sub ochi, dacă trebuie să slăbim cu grijă  sau să impulsionăm circulația pentru a curăța cercurile întunecate”, spune Acosta, despre acest secret! – recomandă întotdeauna o aspirare ușoară a buzelor .”

Call Now Button