fbpx

Tratament Hydrafacial

Tratament Hydrafacial!


HydraFacial este tratamentul pentru tine. Proiectat pentru curățarea profundă a pielii, în timp ce tratează și problemele legate de piele, acest sistem brevetat poate fi adaptat pentru a viza toate aspectele care vă deranjează cel mai mult despre pielea voastră. Indiferent dacă este vorba despre riduri, piele plictisitoare, pori blocați sau acnee completă, echipa noastră de practicanți din Londra poate selecta tratamentul HydraFacial perfect pentru nevoile tale.
Tratament Hydrafacial. hydrafacial bucuresti, hydrafacial sector 2, hydrafacial near me, slimspa hydrafacial, hydrafacial sector 3, tratament hydrafacial, hydrafacial, tratamente hydrafaciale,


tratament HydraFacial,hydrafacial bucuresti, hydrafacial sector 2, hydrafacial near me, slimspa hydrafacial, hydrafacial sector 3, tratament hydrafacial, hydrafacial, tratamente hydrafaciale,

Ce este HydraFacial?


Ce este HydraFacial?
HydraFacial este mult mai mult decât un facial. Este o experiență care se concentrează pe filozofia unică a „Sănătății pielii pentru viață”. Cele șase tratamente respectă aceleași principii - un proces în șase etape, care funcționează extrem de greu pentru a vă asigura că veți experimenta mai multe beneficii decât o facială. Pașii includ detoxifiere, curățare și exfoliere, agent luminos, extracție, hidratare și întinerire.

Cat costă un tratament HydraFacial?
Costurile pentru HydraFacial pornesc de la un pret in functie de tratamentul ales, pentru un singur tratament. Dacă rezervați un curs, puteți economisi până la 20%.

De câte tratamente HydraFacial am nevoie?
Spre deosebire de alte tratamente, vă puteți bucura de HydraFacial cât mai des o dată pe săptămână pentru a obține rezultate mai rapide și mai vizibile. Vă recomandăm să aveți cel puțin un tratament pe lună pentru a vă asigura că vă puteți bucura de rezultate de lungă durată.

Pentru ce este bun un tratament HydraFacial?
HydraFacial este conceput pentru a trata pielea uscată, plictisitoare, cu aspect obosit, pielea predispusă la acnee și pigmentarea, cum ar fi petele de vârstă cauzate de soare.

Cât de des ar trebui să aveți un HydraFacial?
Vă recomandăm cel puțin lunar, dar dacă doriți să vedeți rezultate mai rapide, puteți avea tratamente săptămânale.

Cât durează rezultatele HydraFacial?
Vei vedea rezultatele instantaneu și pielea ta va deveni progresiv mai bună după fiecare tratament.Cum se simte un tratament HydraFacial?


Cum se simte HydraFacial?
Tratamentul este nedureros, confortabil, iar clienții au exprimat deseori cât de reîmprospătată se simte pielea lor după tratament. Este un tratament relaxant, dar eficient, care restabilește și reconstruiește sănătatea pielii tale, oferindu-ți rezultate imediate și vizibile.

Ce îngrijire este necesară după HydraFacial?
Medicul dumneavoastră vă va sfătui cum să vă îngrijiți pielea după tratament. Ajutați să vă protejați pielea purtând cel puțin o protecție solară SPF30 zilnic. Vă recomandăm sk: n SPF 30 . HydraFacial are o gamă fantastică de produse de îngrijire la domiciliu numită gama Daily Essentials. Această gamă de produse ajută la maximizarea rezultatelor tratamentului. Fiecare produs conține aceleași ingrediente ca și în timpul HydraFacial, ceea ce înseamnă că puteți continua să vă hidratați și să vă hrăniți pielea în timpul tratamentelor permanente și regulate.

Există efecte secundare ale HydraFacial?
Efectele secundare sunt minime, dar este posibil să observați unele peeling după câteva zile dacă ați avut un tratament avansat. Acest lucru este complet normal și este un semn că tratamentul funcționează. Practicianul dvs. va vorbi în orice moment de oprire în timpul consultării.

Pot fi combinate HydraFacial cu alte tratamente?
Da, HydraFacial poate fi combinat cu multe dintre tratamentele noastre populare de întinerire, cum ar fi injectoarele anti-îmbătrânire și umpluturile dermice .

Este HydraFacial în siguranță?
Da, este complet în siguranță. Practicanții noștri parcurg cea mai lungă pregătire din industrie și toate tratamentele sunt aprobate de echipa noastră de standarde medicale.

Este potrivit HydraFacial pentru bărbați?
Da, acesta este unul dintre cele mai populare tratamente dintre clienții noștri de sex masculin, care tind să le placă tratamentele care dau rezultate constante fără timp de oprire și pot vedea o diferență instantaneu.

Este HydraFacial potrivit pentru acnee?
Acneea este una dintre cele mai frecvente probleme de piele pe care le vedem la sk: n. HydraFacial are două tratamente special concepute pentru a trata acneea care urmează același proces în șase etape ca sănătatea pielii pentru viață și încorporează un pas suplimentar - o acneă HydraFacial include o coji de glics care va regla nivelul de ulei cauzat de excesul de sebum și Acne Pro include Isolaz - un tratament cu laser care ucide bacteriile cauzatoare de acnee.

tratament hydrafacial
hydrafacial bucuresti, hydrafacial sector 2, hydrafacial near me, slimspa hydrafacial, hydrafacial sector 3, tratament hydrafacial, hydrafacial, tratamente hydrafaciale, hydrafacial, hydrafacial pret, hydrafacial pareri, hydrafacial tratament, hydrafacial elos, hydrafacial aparat,


Tratament facial cu Acidul Hialuronic: Ce este si ce Beneficii are pentru organism

Tratamente HydraFaciale


Tratamentul HydraFacial este cel mai recent progres în refacerea pielii non-laser. Hydrafacial este singura procedură de hidra-dermabraziune care combină curățarea, exfolierea, extracția, hidratarea și protecția antioxidantă simultan, rezultând o piele mai clară, mai frumoasă, fără disconfort sau timp inactiv.
Tratamentul este calmant, hidratant, neinvaziv și neiritant. Acest tratament elimină celulele moarte ale pielii și extrage impuritățile în timp ce curăță, hidratează și hidratează simultan. În primul rând, pielea este exfoliată cu microdermabraziune fără cristale. Tehnologia Hydra Facial este apoi utilizată pentru curățarea profundă a pielii prin spălarea extracțiilor. În cele din urmă, udat în nutrienți și antioxidanți, lăsând pielea complet hidratată și hrănită. Acest aspect facial poate fi personalizat pentru toate tipurile și condițiile de piele.
Pentru rezultate mai bune vă recomandăm să aveți tratamentul la fiecare 2-4 săptămâni.HydraFacial Cu Booster Sănătatea pielii pentru viață


Tratamentul HydraFacial Health Health for Life folosește super-seruri umplute cu antioxidanți, peptide și acid hialuronic pentru a stimula hidratarea și a proteja pielea de deteriorarea mediului, lăsând-o reîncărcată, reînnoită și revigorată. Acest tratament implică aceleași etape cu Hydrafacial, dar include și un GlySal Booster - alcătuit dintr-un amestec de acizi glicolici, lactici și salicilici 60 min
Curățați - Descoperiți un nou strat de piele cu exfoliere blândă
Extract - Îndepărtați resturile de pori cu aspirație nedureroasă. Hrănește cu hidratante intense care potolesc pielea
Peel + Boost - GlySal - format dintr-un amestec de acizi glicolici, lactici și salicilici
Hydrate - Masca MedSpa Signature Masking calmant hidratant antioxidant, care lasa pielea moale si suplea
Infuse + Protect - Saturați suprafața pielii cu antioxidanți și peptide pentru a vă maximiza strălucirea
Terapie cu lumină LED Opțional (se adaugă)

hydrafacial bucuresti, hydrafacial sector 2, hydrafacial near me, slimspa hydrafacial, hydrafacial sector 3, tratament hydrafacial, hydrafacial, tratamente hydrafaciale,


hydrafacial bucuresti, hydrafacial sector 2, hydrafacial near me, slimspa hydrafacial, hydrafacial sector 3, tratament hydrafacial, hydrafacial, tratamente hydrafaciale, hydrafacial, hydrafacial pret, hydrafacial pareri, hydrafacial tratament, hydrafacial elos, hydrafacial aparat,

Tratamentul HydraFacial anti-imbâtranire


Acest tratament anti-îmbătrânire Hydrafacial vizat folosește serul anti-îmbătrânire multi-peptidă DermaBuilder pentru a ajuta la diminuarea aspectului liniilor fine și a ridurilor, îmbunătățind în același timp elasticitatea pielii, pentru prinderea și întărirea vizibilă a pielii. Acest tratament implică aceleași etape ca Hydafacial Classic, dar include și doi boosteri GlySal - alcătuiți dintr-un amestec de acizi glicolici, lactici și salicilici și dermabuilder - un complex de peptide și terapie cu lumină LED. 75 min
Curățați - Descoperiți un nou strat de piele cu exfoliere blândă
Extract - Îndepărtați resturile de pori cu aspirație nedureroasă. Hrănește cu hidratante intense care potolesc pielea
Peel - GlySal - format dintr-un amestec de acizi glicolici, lactici și salicilici
Boost - Dermabuilder este un complex de peptide care ajută la repararea și îmbunătățirea liniilor fine și a ridurilor și susține proteinele structurale ale pielii, inclusiv colagenul
Masca de hidratare calmantă hidratantă MedSpa Signature Mask, care lasă pielea moale și suplă
Infuse + Protect - Saturați suprafața pielii cu antioxidanți și peptide pentru a vă maximiza strălucirea
Terapia cu lumini LEDStrălucire hidrafică - Tratament Hydrafacial acnee


Strălucire hidrafică
Acest tratament vizat de strălucire a pielii Hydrafacial , care prezintă Britenol Vortex-Booster ™, este dovedit clinic pentru a reduce aspectul petelor brune. Special formulat pentru a trezi pielea plictisitoare, tratamentul vizează pete întunecate și zone deteriorate de soare, lăsând pielea strălucitoare cu un ten mai uniform. Acest tratament implică aceleași etape ca Hydafacial Classic, dar include și două boostere GlySal - alcătuite dintr-un amestec de acizi glicolici, lactici și salicilici și Brightenol Booster urmate de LED Light Therapy. 75 min
Curățați - Descoperiți un nou strat de piele cu exfoliere blândă
Extract - Îndepărtați resturile de pori cu aspirație nedureroasă. Hrănește cu hidratante intense care potolesc pielea
Peel - GlySal - format dintr-un amestec de acizi glicolici, lactici și salicilici
Boost - Britenol Vortex-Booster
Hydrate - Masca MedSpa Signature Masking calmant hidratant antioxidant, care lasa pielea moale si suplea
Infuse + Protect - Saturați suprafața pielii cu antioxidanți și peptide pentru a vă maximiza strălucirea
Terapia cu lumini LED


Tratament Hydrafacial Acnee
Tratamentul de cicatrizare cu acnee HydraFacial și acnee ajută la îmbunătățirea acneei active prin reducerea acumulării de exces de uleiuri și, de asemenea, îmbunătățește cicatrizarea prin exfoliere mai profundă, folosind acid salicilic natural și aplicarea diferitelor puncte forte ale cojii de GlySal. Îmbunătățiri pot fi observate după primul tratament. Acest tratament implică aceleași etape cu Hydrafacial, dar include și două GlySal Boosters - alcătuite dintr-un amestec de acizi glicolici, lactici și salicilici. 75 min
Curățați - Descoperiți un nou strat de piele cu exfoliere blândă
Extract - Îndepărtați resturile de pori cu aspirație nedureroasă. Hrănește cu hidratante intense care potolesc pielea
Peel + Boost - GlySal - format dintr-un amestec de acizi glicolici, lactici și salicilici
Hydrate - Masca MedSpa Signature Masking calmant hidratant antioxidant, care lasa pielea moale si suplea
Infuse + Protect - Saturați suprafața pielii cu antioxidanți și peptide pentru a vă maximiza strălucirea
Terapie cu lumină LED Opțional (se adaugă)

hydrafacial bucuresti, hydrafacial sector 2, hydrafacial near me, slimspa hydrafacial, hydrafacial sector 3, tratament hydrafacial, hydrafacial, tratamente hydrafaciale,
hydrafacial bucuresti, hydrafacial sector 2, hydrafacial near me, slimspa hydrafacial, hydrafacial sector 3, tratament hydrafacial, hydrafacial, tratamente hydrafaciale,

Programeaza un tratament

Doresti sa afli mai multe despre tratamente? Nici o problema! Completeaza formularul de contact sau suna-ne direct si specialistii nostri te vor ajuta!
Rezerva
Call Now Button
×

Hello!

Faceți clic aici pentru a discuta pe WhatsApp contact@slimspa.ro

× Va putem ajuta?