fbpx

Tratament VELASHAPE III

VelaShape III reprezintă tehnologia cea mai performană pentru remodelarea corporală și tratarea celulitei.

VelaShape III este primul aparat non-chirurgical aprobat de FDA, clasa II, pentru:

 • Conturarea corpului
 • Tratamentul celulitei
 • Reducerea circumferinței
 • Textura pielii și îmbunătățirea tonului

Conturează, conturează și zveltește corpul îmbunătățind dramatic aspectul celulitei în cel puțin 4 ședințe de tratament, fără timp de oprire sau disconfort semnificativ.

Alimentat cu tehnologia elōs Plus, VelaShape III combină IR (infraroșu), RF bi-polar (radiofrecvență) și vid pentru a încălzi precis țesutul până la 3 mm și respectiv 15 mm adâncime.

Secretul din spatele tratamentului VelaShape III este elōs Plus - prima și singura tehnologie care combină energii puternice pentru a reduce volumul și aspectul țesuturilor grase. Cu această abordare unică, suntem capabili să tratăm mai multe zone, inclusiv abdomenul, fesele, coapsele, flancurile și brațele în mai puțin de 40 de minute.

TRATAMENTUL CU LASER ANTICELULITĂ VELASHAPE III ELŌS PLUS

80% din toate femeile cu vârsta peste 20 de ani vor primi celulită la un moment dat au celulită, indiferent de mărime sau formă. Celulita apare atunci când celulele de grăsime din stratul cel mai adânc al pielii sunt suprainflați din cauza creșterii depozitării grăsimilor. Celulele grase ies prin țesuturi, provocând dimpletire sau aspect de „brânză de căsuță”. Dispozitivul Syneron VelaShape III este eliminat de FDA pentru reducerea celulitei.

Tratamentul este practic nedureros (unii chiar îl numesc plăcut) și necesită un timp de inactivitate zero.

VELASHAPE III LINIA DE JOS ESTE:

 • Acesta micșorează coapsele, netezește șoldurile, remodelează fesele, tautens burtele și reduce mânerele iubirii;
 • Oferă o formă de corp mai bine conturată, mai tonifiată, care arată și se simte mai tânără;
 • Dă rezultate gradate, dar cumulative, inclusiv netezirea pielii umflate, slab, precum și slăbirea și remodelarea zonelor grase, pufoase,
 • Funcționează pe toate tipurile și culorile de piele și nu are efecte secundare.
 • În studiile clinice, 85% dintre clienții tratați au raportat pierderi de centimetru de la coapse și abdomen variind de la 1/2 ”la 5,3”, majoritatea pierzând cel puțin 1 ”.
 • Recomandat, de asemenea, pentru a scăpa pielea oriunde pe corp, cum ar fi după sarcină sau pierderea în greutate.

CUM FUNCȚIONEAZĂ VELASHAPE III?

Tehnologia VelaShape III utilizează tehnologia Plus oō Plus, singurul tratament non-invaziv pentru modelarea corpului care combină patru tehnologii diferite, energia bi-polară Radio-Frecvență (RF) și energia lumină infra-roșie (IR) și două tipuri de masaj tisular - mecanic și vid.
Amestecul unic accelerează utilizarea grăsimilor stocate, micșorează celulele grase existente și crește, de asemenea, drenajul limfatic. Acest lucru este realizat parțial prin încălzirea precisă și controlată a țesutului cutanat și hipodermic (folosind atât energia IR, cât și RF), în timp ce masaje simultane pentru a netezi pielea pentru a optimiza administrarea acestora.

OBȚINEREA TRATAMENTULUI VELASHAPE

Un program de patru tratamente săptămânale este de obicei tot ce este necesar.
Beneficiile maxime sunt cele mai evidente la patru săptămâni după sesiunea finală. Mulți clienți văd rezultate vizibile după două ședințe, iar unele măsuri de încărcare și strângere sunt adesea observate după una.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

 • Folosirea unui exfoliant corporal înainte de tratament este utilă.
 • Pielea trebuie să fie complet curată și fără toate produsele cosmetice, cum ar fi uleiurile de corp, creme sau loțiuni hidratante, produse pentru bărbierit și bronzuri false.
 • Sensibilitatea variază, dar majoritatea clienților descriu tratamentul ca fiind plăcut doar cu o senzație de încălzire profundă, precum cea a unui masaj cald cu țesuturi profunde.
 • După tratament, senzația de căldură sub piele și senzația de etanșeitate poate dura câteva ore și este uneori însoțită de roșeață ușoară.
 • Beneficiile durează cel mai mult dacă se menține un stil de viață sănătos și greutatea corporală, cu exerciții fizice și întinderi, plus hidratare zilnică pentru a menține pielea elastică.

Energiile combinate cunoscute sub numele de elō Plus Plus țintesc și încălzesc țesuturile grase din zona de tratament. În plus, manipularea vidului și a țesuturilor uniformizează pielea pentru a dezvălui o figură mai lină, mai strânsă.

Îmbunătățirea treptată a zonei tratate poate fi observată după primul tratament VelaShape III - suprafața pielii zonei tratate fiind mai fină, mai fermă și mai strânsă. Rezultatele reducerii celulitei vor fi cele mai evidente 6 - 8 săptămâni după sesiunea finală de tratament cu VelaShape III.

Tratamentul VelaShape III este sigur și eficient pentru toate tipurile și culorile de piele.

Majoritatea pacienților consideră că tratamentul este confortabil - ca un masaj cald cu țesuturi profunde. Tratamentul VelaShape III este conceput pentru a vă adapta sensibilitatea și nivelul de confort. Este normal să experimentați o senzație caldă timp de câteva ore după tratament. Pielea ta poate de asemenea să apară roșu timp de câteva ore.

Call Now Button
×

Hello!

Faceți clic aici pentru a discuta pe WhatsApp contact@slimspa.ro

× Va putem ajuta?