Tratamente Faciale

Tratamente faciale – Despre LaseMD

Lase MD este o procedură unde tehnologia laser este îmbinată cu avantajele cosmeceuticelor, lucru ce poate obține rezultate de excepție fără a cauza disconfort în viața de zi cu zi. Lase MD are tehnologia de ultimă oră (CDS) ce combină un sistem laser sofisticat cu propria linie de produse cosmeceutice (Fiole LASEMD).

CDS (Sistem de livrare cosmeceutice) este procesul prin care se livrează compuși în țesutul profund pentru îmbunătățirea aspectului general al pielii îmbătrânite sau afectate de soare.

Reduceți 5 ani de îmbătrânire în 30 de minute cu LaseMd

Chipul nu este doar oglinda sufletului, ci este și o adevărată reflectare a stării noastre de sănătate și bunăstare. Este cartea deschisă în care experiențele și emoțiile sunt înregistrate de-a lungul vieții. Astfel, cel mai bun mod de a ne asigura și de a ne spori frumusețea feței noastre este prin îngrijirea pielii. Cum? Simplu, cu ajutorul LaseMD, un program inteligent de întinerire a pielii care maximizează absorbția compușilor revitalizanți, fiind o procedură unde tehnologia laser este îmbinată cu avantajele cosmeceuticelor, lucru ce poate obține rezultate de excepție fără a cauza disconfort în viața de zi cu zi.

Lase MD are tehnologia de ultimă oră (CDS) ce combină un sistem laser sofisticat cu propria linie de produse cosmeceutice (Fiole LASEMD). CDS (Sistem de livrare cosmeceutice) este procesul prin care se livrează compuși în țesutul profund pentru îmbunătățirea aspectului general al pielii îmbătrânite sau afectate de soare.

LaseMD este un aparat cu thulium destinat livrării cosmeceuticelor în dermul profund, cu scopul abordării minim invazive a unei game largi de indicații și probleme ale tenului si pielii. Astfel, funcționează prin îmbinarea a două tehnologii esențiale: thulium de 1927 nm și gama de cosmeceutice. Acesta folosește energia laserului pentru a crea microcanale în piele prin care își lucrează efectele. Folosind tehnologia de 1927nm, structura celulară a stratum corneum rămâne intactă în momentul realizării microcanalelor din epiderm în derm, lucru extrem de important pentru livrarea cu succes a anumitor molecule în derm, ce ajută la îmbunătățirea stării generale de sănătate și a calității pielii la nivel celular.

Oferă o terapie inovatoare care este benefică pentru toate tipurile de piele, culoare și vârstă. Este complet personalizabil, astfel încât să puteți beneficia de tratamentul perfect pentru dumneavoastră. Poate fi utilizat în siguranță pe orice zona a corpului, fața fiind cea mai frecventă zonă de tratament, urmată de gât, piept, brațe și mâini. LaseMd este capabil să redea aspectul tânăr natural al pielii. Rezultatele fiind vizibile imediat după prima ședință.

Pilea este mai moale și mai fină, iar nuanța acesteia este uniformă. În funcție de specificul și scopul tratamentului, pe parcursul procedurii se folosește un set special de fiole, fiecare cu indicația sa, pentru a obține un efect benefic asupra pielii. Astfel, aceste fiole corespund fiecărui tip de tratament și cuprind substanțe active care se livrează prin intermediul microcanalelor realizate cu laser.

Fiole folosite de LaseMD

 • Fiola VC-Vitamina C este unul dintre cei mai puternici antioxidanți naturali ce ajută pielea să-și păstreze fermitatea stimulând producția de colagen. De asemenea, ajută la rejuvenarea pielii afectate de soare.
 • Fiola VA-Vitamina A, mai exact acidul retinoic, restabilește tinerețea inițială a pielii. Acidul retinoic îmbunătățește pielea îmbătrânită prematur activând genele și întinerind stratul epidermal bazal.
 • Fiola TA-Acidul Tranexamic este folosit de zeci de ani în procesul de reparare și vindecare a pielii după intervențiile chirurgicale.
 • Fiola RS-conține resveratrol, un polifenol natural, în nanoparticole combinate cu acid hialuronic cu moleculă mică, care ajută la prevenția îmbătrânirii cutanate cauzate de radiațiile UV.

Întinerirea pielii cu LaseMd are următoarele beneficii:

 • Reducerea ridurilor
 • Anti Ageing
 • Luminozitatea tenului
 • Albirea pielii
 • Keratoza actinică
 • Lentigo
 • Melasma
 • Pete pigmentare
 • Laxitatea cutanată
 • Pierderea părului
 • Reducerea cicatricilor
 • Reîntinerirea gâtului

Sistemul LaseMD aduce noi inovații tehnice, rezolvând astfel neajunsurile altor sisteme de tip CDS, precum rate scăzute de penetrare în derm și palete complexe de produse greu de stocat și folosit. Fără durere și cu efecte benefice încă de la prima utilizare.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *