Tratamente Faciale

Tratamente faciale – HydraFacial

HydraFacial este cea mai recentă și avansată tehnologie non-laser de refacere a țesutului cutanat, fiind singura procedură non-invazivă de rejuvenare a tenului care poate fi efectuată pe toate tipurile de piele și nu necesită timp de recuperare.

Dacă ați auzit termenul și încă nu știți prea bine despre ce este vorba, în cele ce urmează vă explicăm totul despre această procedură, care este aici pentru a rămâne!

Orice problemă își găsește soluția mult așteptată - Hydrafacial

În mod firesc, a avea o piele strălucitoare și a rămâne vizibil mai tânără timp îndelungat este una dintre prioritățile noastre. HydraFacial are la bază o tehnologie americană, îndelung premiată pentru eficiență întrucât a revoluționat tratamentele de curățare facială. Foarte rapid, oferă pielii toată atenția de care are nevoie în mai puțin de o oră, fiind singurul echipament de hidrodermoabraziune care combină simultan curățarea, exfolierea, extracția, hidratarea și protecția oferită de antioxidanți pentru un rezultat încântător. Cu ajutorul aparatului de tratament HydraFacial se corectează liniile fine, ridurile, porii măriți și congestionați, tenul acneic, hiperpigmentația și petele de vârstă

Tratament HydraFacial – Beneficii

  • Reface sănătatea pielii și are un efect regenerant
  • Reglează activitatea glandelor sebacee
  • Tratează tenul acneic și porii congestionați
  • Ideal pentru toate tipurile de ten
  • Protocol personalizat adaptat în funcție de tipul tenului
  • Efect vizibil imediat, fără a necesita de timp de recuperare
  • Imbunătățirea circulației sangvine
  • Non-invaziv și nedureros

Acest procedeu nedureros, de o eficiență imensă este, prin urmare, singurul sistem care utilizează tehnologia brevetată Vortex-Fusion® pentru o piele strălucitoare instantaneu, fiind ușor accesibil.

Oferă sănătate pe termen lung pielii și poate oferi soluții pentru a satisface nevoile specifice tuturor tipurilor de piele. Rezultate vizibile imediate fără iritare sau necisitatea timpului de recuperare. Sună promițător, nu-i așa?

Tratamentul în cauză a devenit un accesoriu facial al starurilor inainte de aparițiile pe covorul roșu. Celebrități precum Beyonce sau Matthew McConaughey apelează la această procedură ori de câte ori își simt tenul obosit sau încărcat și au nevoie de o revigorare.

De ce nu ne-am dori și noi o piele demnă de Oscar când soluția ne este la îndemână? Tratatați-vă pielea cu o îngrijire specifică care respectă perfect nevoile tipului de ten pentru a obține rezultate excepționale.

Zâmbiți cu tenul dumneavoastră! Sărbătoriți frumusețea în fiecare zi!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *