Remodelare Corporală

Tratamente și procedee pe pielea bronzată

Pentru mulți, sosirea verii este însoțită de obiectivul de a obține bronzul perfect cât mai curând posibil și de a-l menține pe tot parcursul sezonului estival. Cine poate spune „nu” unui bronz frumos, auriu, uniform? Succesul unui bronz perfect constă în îngrijirea pielii înainte, în timpul și după expunerea la soare cu ajutorul tratamentelor dovedite fiind cu o eficiență maximă chiar și pe pielea deja bronzată.

Poate fi frustrant să trăiești într-o perioadă în care trupurile sculptate, șoldurile înguste și picioarele lungi sunt prezentate ca fiind idiale, tocmai având în vedere faptul că majoritatea femeilor nu se potrivesc acestui prototip.

A fi în formă și a duce un stil de viață sănătos este mult mai important decât aspectul fizic, dar dacă celulita te îngrijorează sau te face să te simți inconfortabil cu aspectul tău, lasă-ne să îți dezvăluim câteva aspecte.

Tratamente pe pielea bronzată

Coco Chanel a fost cea care, la începutul secolului al XX-lea, a transformat pielea bronzată într-o tendință care, chiar și astăzi, este o adevărată revendicare socială vară după vară.

Hidratarea și protecția sunt esențiale pentru îngrijirea pielii noastre, dar și pentru a obține un bronz mai uniform, mai frumos și mai durabil.Chiar dacă nu există arsuri pe piele, bronzul ar trebui să fie însoțit de o reparație după expunerea la soare, menținând întotdeauna o bună hidratare și evitând astfel îmbătrânirea prematură.

Primul pas către îngrijirea pielii bronzate este să știm exact care este procesul prin care trece corpul nostru pentru a-și schimba tonul. Culoarea pielii noastre este definită de cantitatea de melanină pe care o conține. Printre altele, melanina are funcția de a-și proteja straturile cele mai adânci de agenții externi pentru a preveni deteriorarea celulelor corpului nostru.

Pielea bronzată și tratamentul HydraFacial

Oferă-i tenului tău alintat de soare un răsfăț pentru un aspect de invidiat cu HydraFacial, cea mai recentă și avansată tehnologie non-laser de refacere a țesutului cutanat.

Aparatul HydraFacial reprezintă o inovație în domeniul medical-estetic, fiind singurul echipament de hidrodermoabraziune care combină procedurile de curățare, exfoliere, extracție și hidratare.

Delicat și gentil cu pielea, acest tratament non-invaziv se adresează tuturor tipurilor de piele: menține sanatos tenul normal, calmează și tratează tenul acneic, întinerește tenul afectat de vârstă și reduce ridurile fine.

Pielea bronzată și Elysion Pro

Dacă vara te-a surpris fără a avea parte de ședințele moderne de epilare, nu îți face griji!  Deși este binecunoscut faptul că sezonul estival nu este propice epilarii definitive, iată că tehnologia modernă permite acest lucru chiar și pentru cele cu piele bronzată sau care urmează să se expună la soare, fără niciun risc. Tehnologia laser oferită de SlimSpa a ajuns la performanţa de a putea fi folosită chiar şi pe pielea închisă la culoare, prin adăugarea unor dispozitive de răcire a pielii şi utilizarea laserelor cu lungime de undă mai lungă.

Elysion Pro este cel mai eficient sistem de epilare definitivă care utilizează laserul dioda, asigurând rezultate excelente pentru orice tip de piele, indiferent de perioada anului, chiar şi vara. Produs de compania spaniolă Cocoon, Elysion Pro face parte din categoria celor mai performante aparate laser din industria estetică, realizand tratamente la cele mai înalte standarde.

Elysion Pro funcționează prin principiul fototermolizei selective, care constă în transmiterea fasciculului de lumină LASER care afectează melanina, care este responsabilă pentru a da culoarea părului, în acest fel este posibilă distrugerea bulbului fără a deteriora pielea.

Durata tratamentului va fi marcată în funcție de tipul de păr, de zona de tratat în funcție de numărul de foliculi și de nevoile specifice ale fiecărui pacient. În general, ședințele merg de la 6 la 10, întotdeauna în funcție de tipul de păr și zonă.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *