fbpx

Tratamente VelaShape III

VelaShape III este solutia ideala atunci cand va doriti rezultate rapide, fara durere si fara timp de recuperare.

BENEFICII CHEIE

Dă-le pacienților tăi ce vor:

  1. Asigurarea rezultatelor dovedite. Cu peste 10 ani de experiență clinică, peste 5 milioane de tratamente independente și cele mai publicate studii asupra oricărui dispozitiv medical de modelare a corpului, VelaShape este unul dintre cele mai recunoscute tratamente de formare a corpului non-invazive de pe piață.
  2. Putere și viteză. VelaShape III poate atinge temperatura punctului final în mai puțin timp, cu o putere de radiofrecvență (RF) de până la 150 de wați. Aceasta reduce timpul necesar tratamentului. Și poate reduce numărul de ședințe de tratament cu până la 75%.
  3. Confort. Procedura VelaShape III este confortabilă precum masajul cu pietre fierbinți.
  4. Comoditate. Procedura VelaShape III durează adesea sub o oră.
  5. Tratament pe tot parcursul sezonului. VelaShape III poate fi utilizat pe toate tipurile de piele în orice anotimp și în orice climat.
BENEFICII PRACTICE

Câștigarea creșterii rentabilității are beneficii de practică de care aveți nevoie:

  1. Formarea corpului la intrare. Tratamentele VelaShape III au un preț accesibil, ceea ce face acest lucru un mod minunat de a introduce pacienții în capacitățile de modelare a corpului practicii tale.
  2. Un nou flux de venituri puternic. Tratamentele pot fi încorporate cu ușurință în pachete de patru, șase, opt sau mai multe.
  3. Repetă afacerea. Regimul VelaShape III menține pacienții care se întorc, iar fiecare vizită înseamnă mai multă expunere la alte oferte estetice.
  4. Versatilitatea tratamentului. Cu VelaShape III, puteți trata o gamă largă de indicații, vârste și tipuri de piele.
  5. Ușurință în utilizare. Proiectarea prietenoasă a operatorului VelaShape III vă permite să delegați procedurile personalului medical adecvat.

Avantajele tratamentului cu VelaShape III

Cum functioneaza VelaShape III?

VelaShape III combina 4 tehnologii puternice care lucreaza concomitent asupra zonei de tratament:

Radiofrecventa bipolara

incalzeste dermul pana la 20mm adancime, producand astfel contractia fibrelor de colagen si stimuland formarea de fibre noi, elastice. Colagenul astfel stimulat migreaza spre suprafata, spre epiderm, obtinandu-se un efect imediat de fermitate si elasticitate a pielii.

Infrarosu

caldura oferita de razele infrarosii este una care este transmisa in corp pana la nivel celular, stimuland astfel metabolismul si activitatea celulara.

Vacuum

stimuleaza circulatia limfatica si venoasa si reuseste sa sparga micro si macro nodulii celulitici, contribuind la obtinerea unor rezultate optime.

Role mecanice

ajuta la drenajul limfatic si imbunatatesc aspectul pielii.

Rezultatele tratamentului cu VelaShape IIICate sedinte sunt necesare?

In functie de zona tratata, dar si de obiective, pot fi necesare intre 4-6 sedinte, realizate la interval de 2 saptamani. Specialistii nostri efectueaza o analiza corporala fiecarui pacient, in urma careia stabilesc exact planul de tratament in vederea obtinerii unor rezultate optime.
Call Now Button